1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beylikdüzü’nde 5 Milyon TL’lik Şatafatlı Düğün Töreni

Beylikdüzü’nde 5 Milyon TL’lik Şatafatlı Düğün Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beylikdüzü’nde Şatafatlı Düğün Töreni

Beylikdüzü'nde Şatafatlı Düğün Töreni

Beylikdüzü’nde düzenlenen görkemli bir düğün, katılan misafirler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu özel günde gelin ve damada toplamda 5 milyon TL’nin üzerinde takı ve para takıldı. Düğün, Urfa akıtma seti, Trabzon seti gibi birbirinden değerli takılarla zenginleştirildi. Ayrıca, düğün töreninde havaya 500 bin TL’yi aşkın para saçılması, misafirler arasında büyük bir heyecan yarattı.

Düğüne katılan iş insanları arasında Aziz Fazlıoğlu, Selahattin Yılmaz, Fırat Delibaş, Metin Kemer, Halim Şimşek, Şahin Turgut, Mehmet Salih Tulpar ve Hayrettin Koç gibi tanınmış isimler yer aldı. Bunun yanı sıra ünlü sanatçılar Mustafa Topaloğlu, Maral, Faruk Tuncel ve Oktay Gürtürk de etkinliği onurlandırdı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe de düğüne katılarak çiftin mutluluğunu paylaştı.

Düğüne katılamayan bazı önemli isimler de unutulmadı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile iş insanları Alaattin Saral, Fatih Bucak, Orhan Çebi, Şehmus Şerbetçi, Ali Bozan ve Mahmut Yaşa, çiçek göndererek çiftin mutluluğunu paylaştı.

Beylikdüzü'nde 5 Milyon TL'lik Şatafatlı Düğün Töreni

Kaynak: Sözcü

Beylikdüzü’nde 5 Milyon TL’lik Şatafatlı Düğün Töreni
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!