1. Haberler
  2. Gündem
  3. Beyoğlu’nda Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı

Beyoğlu’nda Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Beyoğlu’nda Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki ünlü İstiklal Caddesi’nde görev yapan bir polis memuruna, arkasından yaklaşan bir saldırgan tarafından boynundan bıçakla saldırıldı. Olay, dün sabah saat 10.50 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, caddede devriye gezen polis memuru, aniden bir şüphelinin saldırısına uğradı.

Saldırı Anı ve İlk Müdahale

Şüpheli, elindeki bıçakla polis memuruna saldırarak boynundan yaraladı. Saldırının ardından çevrede bulunan bir zabıta, hemen yaralı polis memurunun yardımına koştu. Saldırgan ise, olayın hemen ardından hızla kaçmaya başladı.

Yaralı Polis Memurunun Durumu

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı polis memuruna ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, onu ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralanan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Saldırganın Yakalanması

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganın kimliğini tespit ederek Oytun I. olduğunu belirledi. Oytun I., polis ekipleri tarafından Kasımpaşa’da bir parkta yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan araştırmalar sonucunda, saldırganın psikolojik tedavi gördüğü ve ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ ile ‘Kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçlarından poliste kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Adliyeye Sevk Edildi

Emniyetteki işlemlerinin ardından Oytun I., adliyeye sevk edildi. Olay, halk arasında büyük bir endişe yaratırken, güvenlik güçlerinin bu tür olaylara karşı daha tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Kaynak: Sözcü

Beyoğlu’nda Polis Memuruna Bıçaklı Saldırı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!