1. Haberler
  2. Gündem
  3. Binicilik Eğitmeni Semanur Arslan’ın Trajik Ölümü

Binicilik Eğitmeni Semanur Arslan’ın Trajik Ölümü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üzücü Olay: Binicilik Eğitmeni Semanur Arslan’ın Hayatını Kaybetmesi

Üzücü Olay: Binicilik Eğitmeni Semanur Arslan'ın Hayatını Kaybetmesi

Binicilik eğitmeni Semanur Arslan, 20 Ekim tarihinde Çankaya’daki bir gökdelende, arkadaşı Ferhat D.’nin 43. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından evde bulunan Ferhat D. ve Ezgi Ö. gözaltına alındı, ancak daha sonra serbest bırakıldılar. Ferhat D., Semanur Arslan’ı tanımadığını ifade ederken, Ezgi Ö. ise Arslan’ın ilişki sorunları yaşadığını öne sürdü.

Binicilik Eğitmeni Semanur Arslan'ın Trajik Ölümü

Semanur Arslan’a ait bir notta, “Hayırla ve sağlıkla çok param var ve zenginim. İhtiyacım olan bütün güce, saygıya, sevgiye ve güvene sahibim. Güvendeyim, etrafımdaki kötü herkesten arındım. Annem beni koşulsuz ve sonsuz seviyor. Mutluyum ve bütün yardıma ihtiyacı olanlara yardım edecek güce sahibim. Çok zenginim; çünkü vücudumun her uzvu sağlıklı, temiz ve güvende” ifadeleri yer aldı.

‘ARKADAŞI İLE TARTIŞMIŞ’

Annesi Elif Karaca, olay günü kızı Semanur’un eve geldiğini ve yanında arkadaşı Ezgi Ö.’nün bulunduğunu belirterek, “10 dakika kaldılar. Kızım, ‘Kapadokya’ya gideceğiz, onun arabası var, onunla gideceğim annecim, yarın da döneceğim’ dedi. Daha sonra sürekli aradım, kızıma ulaşamadım. Pazar günü akşam haberi geldi. Notlarında hayallerinden bahsetmiş. ‘Annem beni koşulsuz seviyor’ demiş. Yavrum, tabii ki anneler koşulsuz sever. Ben çocuğumu istiyorum, ben yavrumu istiyorum.” dedi. Elif Karaca, kızı Semanur’un, o gün akşam evdeyken taksi çağırdığını ve evdekilerin olaydan sonra ifade verdiklerini aktardı.

Ferhat D., ifadesinde, “Kız arkadaşım Ezgi Ö. ile tartıştılar. Sonra Ezgi odaya gitti, kapıyı kapattı. Ben de onu teselli etmek için yanına gittim, kapıyı kapattım. O ara, odaya gitmeden önce kızın taksi çağırdığını duydum. Daha sonra ses kesilince, biz taksi çağırdı ve gitti diye düşündük. Odadan çıktık. Çıktığımızda bütün eşyaları salondaydı. Biz de otoparka aramaya indik.” demiştir. Elif Karaca ise, “Çıplak ayakla benim kızım nereye gider? Benim kızım otoparka neden insin? Benim kızımın araba sahibi değil. Eğer benim kızım böyle bir şey yapsa, neden taksi çağırsın evine dönmek için?” şeklinde tepki gösterdi.

Binicilik Eğitmeni Semanur Arslan'ın Trajik Ölümü

‘KIZIMIN DÖNMESİNE İZİN VERMEDİLER’

Elif Karaca, kızı Semanur’un hayat dolu bir insan olduğunu vurgulayarak, “Bana ‘Sana çok güzel bir hayat kuracağım. Sana çok güzel bir gelecek vereceğim’ derdi. Böyleydi benim kızım. Notlarda çok güzel açıklamış, hayallerini anlatmış. Ne olduğunu bilmiyorum. Sadece bildiğim tek şey var, ben ölüyorum. Ben kızımı istiyorum.” dedi. Semanur’un, 8 yıldır profesyonel olarak binicilik eğitmeni olduğunu, iki kez attan düştüğünü ve kaza geçirdiğini hatırlatarak, “Hep ondan korkuyordum. ‘Anneciğim, ne olursun bir gün attan düşersin, bir şey olur’ diyordum. Keşke attan düşseydi.” şeklinde duygu dolu ifadelerde bulundu.

Son olarak, “Son geldiğinde hızlıca çıktılar. Bana ‘Anneciğim yarın döneceğim’ dedi. Ama dönemedi. Benim kızımın dönmesine izin vermediler. Kızım asla intihar etmezdi. Hayat dolu bir çocuktu. Benim kızım asla intihar etmedi.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Binicilik Eğitmeni Semanur Arslan’ın Trajik Ölümü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!