1. Haberler
  2. Medya
  3. BİR CUMHURİYET ŞARKISI Filminin Gala Gecesi

BİR CUMHURİYET ŞARKISI Filminin Gala Gecesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BKM’nin yapımcılığında beyaz perdeye taşınan ‘BİR CUMHURİYET ŞARKISI’ filminin galası, 18 Ekim akşamı Zorlu PSM’de gerçekleştirildi. Filmin başrollerinde yer alan oyuncular; Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet R. Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Burak Bilgili ve Bensu Soral galada hazır bulundu. Ayrıca, iş, sanat, cemiyet ve medya dünyasından pek çok ünlü isim de davetli olarak etkinlikte yer aldı.

Gecenin Atmosferi

Gala, oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci‘nin açılış konuşmasıyla başladı. Salonu dolduran davetliler, filmi izlerken kahkahalarla hüzün arasında gidip geldi. İzleme boyunca hem oyuncular hem de konuklar, duygusal anlar yaşadı. Film sonunda sahneye davet edilen oyuncular ve film ekibi, gözyaşları ve coşku dolu tezahüratlarla dakikalarca ayakta alkışlandı. Alkışların durmak bilmemesi nedeniyle sunucu Ceyda Düvenci, kapanış takdimini ve oyuncuların teşekkür konuşmalarını yaparken zorluk yaşadı.

Özel Performans

Filmin son jeneriğinde yer alan ‘Kırmızı Gülün Alı Var’ adlı eseri seslendiren Dilek Türkan, şarkıyı sahnede spontane bir şekilde oyuncular ve konuklarla birlikte bir kez daha söyledi. Bu an, gecenin unutulmaz anlarından biri oldu.

İddialı Bir Yapım

Güçlü oyuncu kadrosu ve geçtiği dönemi eşsiz bir dille anlatan etkileyici prodüksiyonu ile BİR CUMHURİYET ŞARKISI, sezonun en iddialı filmleri arasında yer alıyor. Galaya katılan konuklar arasında; Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Müjdat Gezen, Leyla Gezen, Oya Başar, Umut Kırca, Hadise, Rıza Kocaoğlu, Ebru Özkan, Ercan Saatçi, Birol Güven, Cezmi Baskın, Salih Kalyon, Yönetmen Hakan Algül, Cem Gelinoğlu, Ali Sunal ve İbrahim Selim gibi önemli isimler de vardı.

Okan Yalabık’ın Sergisi

BİR CUMHURİYET ŞARKISI filminde Zeki Üngör karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Okan Yalabık, film seti boyunca oyun dışındaki anları kendi fotoğraf makinesiyle ölümsüzleştirdi. Bu özel fotoğraflar, yapılan bir ön seçki ile gala gecesinde seyirciyle buluştu.

BİR CUMHURİYET ŞARKISI Filminin Gala Gecesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!