1. Haberler
  2. Medya
  3. Bir Gece Masalı’nda Heyecan Dolu Gelişmeler

Bir Gece Masalı’nda Heyecan Dolu Gelişmeler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Gece Masalı’nda Heyecan Dolu Gelişmeler!

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği ve NGM imzasını taşıyan atv’nin Salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Bir Gece Masalı, yayınlanan yeni tanıtımıyla izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. Dizinin son bölümünde, aşkın sınır tanımadığı bir hikaye bizleri bekliyor. Mahir’in, tüm engelleri aşarak Canfeza ile nişanlanma kararı, kalpleri ısıtan bir umut ışığı yakıyor.

Ancak, bu mutlu anların gölgesinde karanlık bir tehlike belirmekte: Kürşat. Kürşat’ın beklenmedik dönüşü, intikam dolu bir çatışmanın habercisi olarak öne çıkıyor. Bu ani gelişme, hem aşklar hem de onları destekleyenler için sarsıcı bir dönüm noktası olacak. Mahir ve Canfeza’nın mutluluğu gerçekten tehlikede mi? Kaderin yeniden yazıldığı bu kritik noktada, ikili her şeye rağmen evlenebilecek mi?

Bir Gece Masalı, gerilim dolu anların yanı sıra kalp kırıklıkları ve sürpriz gelişmelerle 22 Ekim Salı akşamı atv’de izleyicilerini bekliyor. İzleyicilerin merakla beklediği 8. bölüm 2. tanıtımında, “Sen benim yüzüğümün yolunu mu kestin?” gibi çarpıcı replikler dikkat çekiyor.

  • Tarih: 22 Ekim Salı
  • Saati: 20.00
  • Kanala: atv

Merakla beklenen yeni bölüm için heyecan dorukta!
#BirGeceMasalı yeni bölümüyle Salı 20.00’de atv’de!

@birgecemasalitv

Bir Gece Masalı’nda Heyecan Dolu Gelişmeler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!