1. Haberler
  2. Medya
  3. Bir Gece Masalı’nın Lansmanı Cannes’da Gerçekleşti

Bir Gece Masalı’nın Lansmanı Cannes’da Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Gece Masalı Lansmanı Cannes’da Gerçekleşti

ATV’nin yeni ve merakla beklenen dizisi Bir Gece Masalı, dünya genelinde büyük ilgi uyandıran bir lansmanla tanıtıldı. Geceye, dizinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun ile birlikte, ATV Genel Müdürü Ali Türkarslan, ATV Genel Müdür Yardımcıları Dilaver Kıvrak ve Oskay Alptürk, ATV İçerik Satış Müdürü Müge Akar da katıldı. Bu özel etkinlik, ATV Distribution tarafından düzenlendi ve dünya genelinde ilgiyle takip edilen ATV dizilerinin tanıtımına ev sahipliği yaptı.

Bir Gece Masalı, uluslararası alanda The Nightfall adıyla tanıtılarak, Cannes’da gerçekleştirilen özel bir yemekle sektör profesyoneleriyle buluşturuldu. Türkiye’de “Dizi ATV’de izlenir” sloganıyla yıllardır liderliğini sürdüren ATV, bu dizi ile tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Mipcom Fuarı’nda, ATV’nin stantında yapılan tanıtımlar, içerik alıcılarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un başrollerini paylaştığı Bir Gece Masalı, Türkiye’den sonra dünya genelinde de büyük bir beğeni toplamak için emin adımlarla ilerliyor. Mipcom Fuarı’na katılan birçok yöneticinin yer aldığı gecede, dizinin tanıtımına özel olarak hazırlanan fragman da alıcılarla paylaşıldı.

Televizyon ve dizi sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan Mipcom, bu yıl Cannes’da 40. kez katılımcılarını ağırladı. Kaliteli içerikleriyle her zaman beğeni toplayan ATV dizileri, dünya televizyon devleriyle buluşarak global pazardaki yerini sağlamlaştırdı.

Bir Gece Masalı’nın Lansmanı Cannes’da Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!