1. Haberler
  2. Spor
  3. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir’in Açıklamaları

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında, Çaykur Rizespor’a karşı 1-0’lık bir mağlubiyet alan Bodrum FK’nın Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

“Final paslarında ve son vuruşlarda başarılı olamadık.” diyen Taşdemir, takımının genel oyunundan memnun olduğunu belirterek, “Yaklaşık 70 dakika boyunca oyuncularımın sergilediği performanstan oldukça memnunum.” şeklinde konuştu.

Ancak, maçın ilerleyen dakikalarında yaşanan düşüşe dikkat çeken Taşdemir, “70. dakikadan sonraki oyunu sorgulamamız gerekiyor. O bölüm, bize ve takımımıza yakışmadı.” ifadesini kullandı. Oyunun seyrini değiştirme konusunda zorluk yaşadıklarını belirten Taşdemir, “Maalesef mağlup olduk ve bu bizi üzüyor.” dedi.

Lig maratonunun uzun olduğuna da değinen Taşdemir, “İlk yarının bitimine 10 maç kaldı ve her bir maçın zorluğu ortada.” dedi. Ayrıca, “Bu maç, farklı bir pozisyona geleceğimiz bir fırsattı ama bunu değerlendiremedik.” ifadelerini kullandı.

Son olarak, eksiklerini gidermeye ve artılarını çoğaltmaya çalışacaklarını vurgulayan Taşdemir, “Yolumuza devam etmek için elimizden geleni yapacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Çaykur Rizespor Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!