1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bodrum’da Durek Verrett ve Prenses Martha Louise’in Rüya Gibi Balayı

Bodrum’da Durek Verrett ve Prenses Martha Louise’in Rüya Gibi Balayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum’da Rüya Gibi Bir Balayı

Bodrum'da Rüya Gibi Bir Balayı

Geçtiğimiz Ağustos ayında, ünlü ABD’li şaman Durek Verrett ile Norveç Prensesi Martha Louise, tatil için gözde tatil beldesi Bodrum’un Türkbükü Mahallesi’ni tercih etti. Butik bir otelde konaklayan yeni evli çift, Bodrum’un muhteşem koylarını tekneyle dolaşarak unutulmaz bir mavi yolculuğa çıktılar.

Çift, tatilden döndükten sonra yaşadıkları güzel anları sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Durek Verrett, bu paylaşımında “Türkiye’nin zengin kültürü ve misafirperverliği bizi büyüledi” ifadesini kullandı. Bu sözler, Türkiye’nin sıcak atmosferinin ve kültürel zenginliğinin çift üzerindeki etkisini gözler önüne serdi.

Bodrum'da Durek Verrett ve Prenses Martha Louise'in Rüya Gibi Balayı

Durek Verrett, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Sevdiklerimizle dolu dolu geçen düğünümüzün ardından hayatımın aşkı ile Türkiye’de rüya gibi bir balayı yaptık. Türkiye’nin eşsiz kültürüne ve enerjisine hayran kaldık. Özellikle deniz kenarındaki villamızda aşkımızı pekiştirerek geleceğe dair yeni adımlar atmanın mutluluğunu yaşadık.” diyerek hislerini dile getirdi.

Prenses Martha Louise de tatil deneyimini “Rüya gibi bir balayıydı,” sözleriyle özetledi. Bu tatil, çiftin birbirlerine olan sevgilerini pekiştirmeleri açısından önemli bir fırsat oldu.

Bodrum'da Durek Verrett ve Prenses Martha Louise'in Rüya Gibi Balayı

Prenses Martha Louise, geçmişte Norveçli yazar Ari Behn ile evliydi; ancak çiftin 2017 yılında boşanmasıyla bu dönem sona ermişti. Şimdi ise, yeni bir başlangıç için hayatının aşkı ile birlikte yola çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bodrum'da Durek Verrett ve Prenses Martha Louise'in Rüya Gibi Balayı

Kaynak: Sözcü

Bodrum’da Durek Verrett ve Prenses Martha Louise’in Rüya Gibi Balayı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!