1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bodrum’da Kaçak Yapı Yıkımı Gerçekleşti

Bodrum’da Kaçak Yapı Yıkımı Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yakaköy Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen bir binanın yıkımına başladı. Bu süreçte, zabıta ve polis ekipleri, yıkımın güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için olay yerine intikal etti.

Bodrum'da Kaçak Yapı Yıkımı Gerçekleşti

Yıkımı Engellemeye Çalışanlara Biber Gazlı Müdahale

İş makineleri, yıkım işlemlerine başladığı anda, bölgedeki yaklaşık 30 kişi yıkıma karşı durarak engellemeye çalıştı. Bu durum, kısa sürede arbede çıkmasına sebep oldu. Protestocular, polis ve zabıta ekiplerine taş ve sopalar fırlatırken, olay sırasında belediye iş makinesinin camı da kırıldı. Çevik kuvvet ekipleri, yıkımı engellemeye çalışan gruba biber gazıyla müdahale ederek durumu kontrol altına aldı. Çevik kuvvetin gelmesiyle birlikte yıkım işlemleri hızla tamamlandı.

Bodrum'da Kaçak Yapı Yıkımı Gerçekleşti

Bodrum Belediyesi’ne Yapılan Başvuru

Yıkım işleminin ardından, kaçak yapıların yıkıldığı kişiler ve bir grup vatandaş, Bodrum Belediyesi’ne giderek Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Özsert ile bir görüşme gerçekleştirdi. Vatandaşlar, seçim öncesinde kendilerine binaların yıkılmayacağına dair söz verildiğini, ancak bu sözlerin yerine getirilmediğini ifade ederek duruma tepki gösterdiler.

Kaynak: Sözcü

Bodrum'da Kaçak Yapı Yıkımı Gerçekleşti

Bodrum’da Kaçak Yapı Yıkımı Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!