1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bodrum’un Sıcak Sonbahar Güzellikleri

Bodrum’un Sıcak Sonbahar Güzellikleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonbaharda Bodrum’un Sıcak Güzellikleri

Sonbaharda Bodrum’un Sıcak Güzellikleri

Muğla’nın gözde tatil beldesi Bodrum, sonbahar aylarında da yaz sıcaklıklarını aratmıyor. Özellikle Ekim ayında yaşanan 30 derece hava sıcaklığı ve 21 derece deniz suyu sıcaklığı, tatilcilerin ilgisini çekiyor.

Hafta Sonunda Bodrum’a Akın Oldu

Hafta sonu, İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyük şehirlerden gelen tatilciler, Bodrum’un eşsiz sahillerinde iki günlük bir kaçamak yaparak yaz günlerini yeniden yaşadı. Güneşin altında serinlemek ve denizle buluşmak isteyenler, Ortakent, Gümbet ve Bitez sahillerinde yazdan kalma görüntüler sergiledi.

Bodrum'un Sıcak Sonbahar Güzellikleri

Güneşli Havanın Tadını Çıkardılar

Bu ayın başında yazlıklarına dönmeyi planlayan pek çok kişi, güneşli hava nedeniyle tatillerini uzatma kararı aldı. Mayıs ayının başında Ankara’dan Ortakent’teki yazlıklarına gelen 66 yaşındaki emekli makine mühendisi Göktuğ Çelebi, “Havalar o kadar güzel ki, bırakıp gidemedik. Sanıyorum ki, kasım ayının ortalarına kadar bu güzel ve güneşli havaların tadını çıkaracağız. Eğer Ankara’da olsaydık, günün büyük bölümünü evde geçirmek zorunda kalacaktık. Ama şimdi buradayız ve sahildeyiz.” diyerek tatilinin keyfini çıkardığını belirtti.

Bodrum’un bu sıcak sonbahar günleri, tatilcilerin unutulmaz anılar biriktirmelerine olanak tanıyor. Herkes, bu güzel havaların tadını çıkararak, kış aylarına hazırlık yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kaynak: Sözcü

Bodrum’un Sıcak Sonbahar Güzellikleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!