1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bolu’da Trafik Kazası: İki Genç Hayatını Kaybetti

Bolu’da Trafik Kazası: İki Genç Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’da Feci Kaza: İki Kişi Hayatını Kaybetti

Bolu’da meydana gelen trafik kazasında, B.Y. yönetimindeki 06 BVE 356 plakalı otomobil, Musluklar köyü yakınlarında M.Ç. idaresindeki 38 TC 915 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Olayın hemen ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan İpek Kurt ve Pınar Albayrak’ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Kaza sonucunda otomobil ve TIR sürücüleri yaralanmadan kurtulmayı başardı. Hayatını kaybeden İpek Kurt ve Pınar Albayrak’ın cenazeleri, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bölgedeki ulaşım bir süreliğine tek şeritten sağlanmak zorunda kaldı. Ancak, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. İpek Kurt’un, otomobil sürücüsü B.Y.’nin annesi olduğu öğrenildi, bu durum kazanın ardından ailede derin bir üzüntüye yol açtı.

Bu üzücü olay, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiği vurgulanıyor.

Kaynak: Sözcü

Bolu’da Trafik Kazası: İki Genç Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!