1. Haberler
  2. Gündem
  3. Börekçideki Taciz Olayı ve Sonrası: İbrahim Demir’e Hapis Cezası

Börekçideki Taciz Olayı ve Sonrası: İbrahim Demir’e Hapis Cezası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Börekçideki Taciz Olayı ve Sonrası

3 Eylül’de, Ertuğrul Gazi Mahallesi’ndeki bir börekçide çalışan İbrahim Demir, sipariş götürdüğü müşteri Burçin B.’ye telefonla taciz edici mesajlar göndermeye başladı. Bu durum üzerine Burçin B., durumu eşine bildirdi. Eşi Uğur B., börekçiye giderek İbrahim Demir ile yüzleşti. İkisi arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve her iki taraf da yaralanarak olay yerinden ayrıldı.

Börekçi Mühürlendi

Olayın ardından, tarafların şikayetleri üzerine polis ekipleri harekete geçti. Uğur B. ve İbrahim Demir ile birlikte, börekçide çalışan İbrahim’in kardeşi Ömer Demir de gözaltına alındı. İki kardeş tutuklanırken, zabıta ekipleri de börekçi dükkanını, tabelasının ilgili mevzuata uygun olmaması nedeniyle mühürledi. Bu süreçte, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı taciz iddiaları ve börekçideki kavgayla ilgili iki ayrı soruşturma başlattı.

  • Soruşturma kapsamında, tutuklu sanık İbrahim Demir hakkında “posta veya elektronik haberleşme araçlarının sağladığı kolaylıktan faydalanmak suretiyle cinsel taciz” suçundan dava açıldı.
  • Mahkeme, İbrahim Demir’in yargılandığı Anadolu 51. Asliye Ceza Mahkemesi, duruşmaların ilkinde davayı karara bağladı.

“Çocuklarımdan Utan” Mesajından Sonra Pişman Oldum

Duruşmada savunması alınan sanık İbrahim Demir, daha önceki ifadelerinde de pişman olduğunu vurgulayarak, “Bu mesajları müştekiye gönderdim. Müştekiyi daha önce müşteri olarak tanıyordum. Ancak evli ve çocuklu olduğunu bilmiyordum. Kesinlikle müştekiye cinsel içerikli mesaj yazmadım, sadece tanışmak amacıyla bu mesajları ilettim. Müştekinin ‘Çocuklarımdan utan’ mesajını gördükten sonra yaptıklarımdan pişman oldum, özür diliyorum. Yaptığım şeyden dolayı gerçekten pişmanım.” şeklinde ifade verdi.

2 Yıl Hapis Cezası

Mahkeme, tahliyesine karar verdiği İbrahim Demir’i “posta veya elektronik haberleşme araçlarının sağladığı kolaylıktan faydalanmak suretiyle cinsel taciz” suçundan 2 yıl 2 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: Sözcü

Börekçideki Taciz Olayı ve Sonrası: İbrahim Demir’e Hapis Cezası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!