1. Haberler
  2. Spor
  3. Brighton, Wolverhampton ile Beraberlik Yaşadı

Brighton, Wolverhampton ile Beraberlik Yaşadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brighton’ın Son Dakika Şoku

Brighton'ın Son Dakika Şoku

Brighton, milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu’nun formasını giydiği karşılaşmada, Wolverhampton ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda elde ettiği 2-0’lık üstünlüğünü koruyamayan Brighton, son dakikada yediği golle galibiyeti elinden kaçırdı. Wolverhampton’ın son golü öncesinde yaşananlar ise “futbolun cilvesi” dedirtti.

Brighton, Wolverhampton ile Beraberlik Yaşadı

Maça ilk 11’de başlayan Ferdi Kadıoğlu ve Brighton, 45. dakikada Danny Welbeck’in kaydettiği golle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0’lık skorla tamamladı. İkinci yarıya daha istekli ve agresif başlayan Wolverhampton, eşitliği sağlamak için büyük bir çaba harcadı. Ancak 85. dakikada Evan Ferguson’un kaydettiği golle Brighton, skoru 2-0’a taşıyarak taraftarının önünde galibiyet için önemli bir avantaj elde etti.

Maçın sonlarına doğru, Wolverhampton 88. dakikada Ryan Ait Nouri’nin attığı golle farkı bire indirdi ve maça yeniden dahil oldu. Uzatma anlarında, Brighton büyük bir fırsatı değerlendiremedi. Wolverhampton yarı sahasında kazanılan topta, ceza sahasına doğru dört Brighton oyuncusu ilerlerken, karşılarında yalnızca bir Wolverhampton savunmacısı bulunuyordu. Sağ kanattan hızlıca topu süren Mats Wieffer, yanında uygun durumdaki üç arkadaşına pas vermek yerine topu Wolverhamptonlı Tommy Doyle’a iletince net bir gol şansını harcamış oldu.

Doyle, pozisyonun devamında hızlıca atağı başlatarak Brighton savunmasını hazırlıksız yakaladı ve topu Matheus Cunha’ya aktardı. Cunha, rakip yarı sahada buluştuktan sonra ceza sahasına kadar ilerledi, sağ çaprazdan yaptığı vuruş savunmaya çarpıp yön değiştirerek üst direğe dokundu ve ağlarla buluştu.

Brighton, Wolverhampton ile Beraberlik Yaşadı

Bu gelişmeyi izlemek için tıklayın.

Bu sonuçla, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Wolverhampton, son dakikalarda bulduğu gollerle ikinci puanını almış oldu. Brighton ise 16 puana ulaştı.

Öte yandan, milli yıldızımız Ferdi Kadıoğlu, 72. dakikada yerini Brajan Gruda’ya bıraktı.

Brighton, Wolverhampton ile Beraberlik Yaşadı

Kaynak: Sözcü

Brighton, Wolverhampton ile Beraberlik Yaşadı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!