1. Haberler
  2. Magazin
  3. Bülent Ersoy’dan Vefasızlık ve Cenazeler Üzerine Açıklamalar

Bülent Ersoy’dan Vefasızlık ve Cenazeler Üzerine Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bülent Ersoy’dan Cenaze ve Vefasızlık Üzerine Açıklamalar

Bülent Ersoy'dan Cenaze ve Vefasızlık Üzerine Açıklamalar

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte, cenazelerde eski dostlarına vefasızlık yapan ünlülerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Vefasızlık sadece cenazelerde değil ki, bu hayatın her anında var. Vallahi ben hiç umursamıyorum. Cenazeme kimsenin gelmesini de istemiyorum. Kendi başıma giderim” ifadelerini kullanarak, dostluk ve vefa konularına dair düşüncelerini dile getirdi.

Arnavutköy’de Görüntülendi

Arnavutköy'de Görüntülendi

Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam Arnavutköy’de bulunan bir mekanın çıkışında muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Sanatçı, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıtlar verdi.

Bülent Ersoy'dan Vefasızlık ve Cenazeler Üzerine Açıklamalar

“Ne Söylediysem O”

Muhabirlerin cenaze konusundaki “Bu düşünceniz hâlâ geçerli mi?” sorusuna Bülent Ersoy, “Tabii ki de. Ben hayatımda bir kere döndüm, bir daha dönmem. Ne söylediysem o” yanıtını verdi. Bu sözleriyle, duruşunu bir kez daha vurgulamış oldu.

Bülent Ersoy'dan Vefasızlık ve Cenazeler Üzerine Açıklamalar

Yanıt Geldi

Bir başka ünlü isim Murat Övüç, daha önce katıldığı bir etkinlikte Bülent Ersoy’un takılarının taklit olduğunu iddia etmişti. Bu iddialara karşılık Ersoy, “Bunlar orijinal 6.5 karat. O da getirsin ben de getireyim. Şu anda bu ikisi 1 milyon dolar. Bunları saymıyorum, servetle geldim buraya özel bir davet. Benim dostum yok, benim evde kasam var, en büyük dost dolar euro” şeklinde cevap vermişti. Bülent Ersoy, muhabirlerin bu konuyu hatırlatması üzerine ise, “Ciddiye alıp cevap vermem” dedi.

“Yönetmeni Dövdü” İddialarına da Yanıt Verdi

Son günlerde medyada yer alan bir başka iddiaya göre, Bülent Ersoy, ‘Dünya Güzellerim’ programında yer alan yönetmenini dövmek için 6 saat lobide beklediği öne sürülmüştü. Konuyla ilgili muhabirlerin hatırlatması üzerine Ersoy, gülerek “Doğru” yanıtını verdi. Bu durum, sanatçının espri anlayışını ve olaylara yaklaşımını bir kez daha gözler önüne serdi.

Bülent Ersoy’dan Vefasızlık ve Cenazeler Üzerine Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!