1. Haberler
  2. Magazin
  3. Burcu Özberk’in Antalya Tatili ve Sosyal Medya Paylaşımları

Burcu Özberk’in Antalya Tatili ve Sosyal Medya Paylaşımları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burcu Özberk’in Tatil Keyfi

Burcu Özberk'in Tatil Keyfi

Ünlü oyuncu Burcu Özberk, ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘Güneşin Kızları’, ‘Aslan Ailem’, ‘Afili Aşk’ ve ‘Aşk Mantık İntikam’ gibi dikkat çeken projelerde yer alarak adından söz ettiriyor. Özberk, yoğun çalışma temposunun ardından sık sık yaptığı tatillerle de gündeme gelmekte.

Son dönemlerde İspanya, İtalya ve Yunanistan gibi gözde tatil destinasyonlarını ziyaret eden oyuncu, şu anda Antalya‘da güzel havanın tadını çıkarıyor. Güneşli günlerin keyfini çıkararak dinlenmeye ihtiyacı olan Burcu Özberk, bu tatilinde kendine zaman ayırmayı ihmal etmiyor.

Burcu Özberk'in Antalya Tatili ve Sosyal Medya Paylaşımları

Özberk, önceki gün kaldığı otelin havuz kenarında verdiği pozları sosyal medya platformu Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum geldi, hayranları onun bu güzel anlarını beğeniyle karşıladı. Özberk’in samimi ve doğal pozları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Bu tatil, Burcu Özberk’in hem ruhunu hem de bedenini dinlendirdiği bir fırsat oldu. Önümüzdeki projeleri için enerji toplayan oyuncunun, bu tür tatillerle kendine olan yatırımını sürdürmesi dikkat çekiyor.

Burcu Özberk'in Antalya Tatili ve Sosyal Medya Paylaşımları

Kaynak: Sözcü

Burcu Özberk’in Antalya Tatili ve Sosyal Medya Paylaşımları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!