1. Haberler
  2. Gündem
  3. Burdur’da Kasten Öldürme Davası: Ayhan Ulu’nun Yargılanması Devam Ediyor

Burdur’da Kasten Öldürme Davası: Ayhan Ulu’nun Yargılanması Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burdur’da Kasten Öldürme Davası Devam Ediyor

Geçen yıl 30 Ekim’de Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi’ndeki iki katlı bir evde gerçekleşen olayda, Bayram Sertcan’ı bıçakla öldürüp, eşi Zehra Sertcan’ı yaraladığı iddiasıyla tutuklanan Ayhan Ulu’nun yargılandığı davaya devam edildi. Ayhan Ulu, ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası, ‘yağma’ suçundan 15 yıl ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan da 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Burdur 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın dördüncü duruşmasında, tutuklu sanık Ayhan Ulu’nun yanı sıra, Zehra ve Bayram Sertcan çiftinin çocukları olan Serdar Sertcan ve Arzu Özçoban, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın avukatı ve taraf avukatları da hazır bulundu.

“TAKDİR MAHKEMENİN”

Duruşmada söz alan savcı, Ayhan Ulu’nun kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs ve yağma suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Bayram Sertcan’ın çocukları da, sanığın en ağır şekilde ve indirimsiz olarak cezalandırılmasını istedi. Sertcan çiftinin avukatı, sanığın üst sınırdan ceza almasını talep ederken, sanık Ayhan Ulu ise, “Takdir mahkemenin” diyerek savunmasını yaptı. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Burdur’da Kasten Öldürme Davası: Ayhan Ulu’nun Yargılanması Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!