1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa’da Fuhşa Zorlama Operasyonu: 4 Kadın Kurtarıldı

Bursa’da Fuhşa Zorlama Operasyonu: 4 Kadın Kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da Fuhşa Zorlama Operasyonu

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Özbekistan’dan çalışmak üzere Antalya’ya getirilen 4 kadının, daha yüksek kazanç vaadiyle Bursa’ya getirilip fuhşa zorlandığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonuyla detaylı bir teknik ve fiziki takip süreci başlattı.

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, F.P. (28) isimli kadın ile H.H.S. (32), F.K. (27) ve H.I. (30) isimli şüphelilere ait adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyon sırasında gözaltına alınan şüphelilerin ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda, fuhuş faaliyetlerinden elde ettikleri değerlendirilen toplam 95 bin lira miktarında para ele geçirildi.

Alıkonuldukları evlerden kurtarılan Özbekistan uyruklu 4 kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Kurtarılan kadınlar, emniyet yetkililerine verdikleri ifadelerde, kendilerini iş bulma vaadiyle Türkiye’ye getirip, fuhşa zorlayan şüphelilerden şikayetçi olduklarını belirttiler.

Şu an için 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam etmekte olup, bu tür insan ticareti ve fuhuş olaylarının önlenmesi adına çalışmalar sürdürülmektedir.

Bursa’da Fuhşa Zorlama Operasyonu: 4 Kadın Kurtarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!