1. Haberler
  2. Spor
  3. Bursaspor, Kahramanmaraşspor’u 3-0 Yenerek Liderliğe Yükseldi

Bursaspor, Kahramanmaraşspor’u 3-0 Yenerek Liderliğe Yükseldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursaspor, Kahramanmaraşspor’u 3-0 Geçerek Liderliğe Yükseldi

Nesine 3. Lig 1. Grup’un 6. haftasında Bursaspor, sahasında Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip, mücadeleyi 3-0’lık skorla kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. İlk yarının sonlarına doğru, Bursaspor’un genç yeteneği Can Akçay tarafından atılan golle, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda, 60. dakikada Bursaspor’un savunma oyuncusu Taha Can Velioğlu, sahanın zemininde meydana gelen bir kazayla sakatlık geçirdi. Kahramanmaraşspor’un geliştirmeye çalıştığı bir atak esnasında, topa yatarak müdahale eden Taha, zemininden kopan bir çime takılarak yere düştü. Acı içinde kıvranan futbolcuya, hızlı bir şekilde saha içinde ilk müdahale yapıldı. Neyse ki, büyük bir sakatlık riski atlatarak, saha kenarında tamamlanan tedavisinin ardından tekrar oyuna dönebildi.

Bursaspor futbolcuları, yerinden çıkan çimi kendi çabalarıyla toparlamaya çalıştıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Maçın 75. dakikasında, Kahramanmaraşspor’un savunma oyuncusu Bilal Özer kendi kalesine attığı golle, Bursaspor’un farkı ikiye çıkarmasını sağladı.

Son olarak, Taha Can Velioğlu, 90+2. dakikada kaydettiği golle skoru 3-0’a taşıyarak, Bursaspor’un bu önemli galibiyetine katkıda bulundu. Bursaspor, bu galibiyetle birlikte hem moral buldu hem de şampiyonluk yolundaki iddiasını güçlendirdi.

Kaynak: Sözcü

Bursaspor, Kahramanmaraşspor’u 3-0 Yenerek Liderliğe Yükseldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!