1. Haberler
  2. Spor
  3. Çağdaş Atan, Trabzonspor Maçı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Çağdaş Atan, Trabzonspor Maçı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağdaş Atan’dan Trabzonspor Maçı Sonrası Değerlendirme

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 1-0 mağlup olan RAMS Başakşehir’in teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ilk yarısında takımının yeterince etkili olamadığını vurgulayan Atan, “Trabzonspor, başlangıçta beklediğimizden daha kompakt ve istekli bir futbol sergiledi. Özellikle baskı altında, merkezde kazandığımız topları erken kaybettik ve bu da bizim için sıkıntılı bir durum oluşturdu. Maçın başında biraz aceleci davrandık” ifadelerini kullandı.

Devre arasında oyuncularıyla yaptıkları görüşmeye değinen Atan, “İkinci yarıda topa sahip olarak rakibin orta sahasında daha etkili pozisyonlar elde ettik. Bu süreçte, maçın birkaç kez lehimize döndüğünü söyleyebilirim. Ancak, sonuçlandıramadığımız hücumlar ve değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. Kanat oyuncularımız, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadı” dedi.

Maç sonunda yedikleri golün kendileri için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu belirten Atan, “Trabzonspor’u bu galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Önümüzde Perşembe günü Avrupa’da önemli bir maç var. Bu nedenle yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Hedefimiz, ligi ilk 4 sırada bitirmek” şeklinde konuştu.

Kaynak: Sözcü

Çağdaş Atan, Trabzonspor Maçı Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!