1. Haberler
  2. Spor
  3. Çağdaş Atan’dan Celje Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalar

Çağdaş Atan’dan Celje Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağdaş Atan’dan Mağlubiyet Açıklaması

UEFA Konferans Ligi’nin ikinci hafta maçında, deplasmanda Slovenya’nın Celje ekibine 5-1 gibi ağır bir skorla mağlup olan RAMS Başakşehir’in teknik direktörü Çağdaş Atan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında duygularını ve maçla ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

Atan, yaptığı açıklamada, “10 yıllık teknik adamlık kariyerimin en zorlayıcı maçlarından birini geride bıraktık. Maçın başında birkaç iyi pozisyon bulduktan sonra gol atabileceğimizi düşündüğümüz anlarda, maalesef ilk gole maruz kaldık. Golden sonra oyuna hakim olmaya çalıştık ama çok kolay goller yedik. Her gol yediğimizde daha fazla kırılma yaşadık. Bu durum bizim için oldukça ciddi bir problem.” şeklinde konuştu.

İkinci yarıda erken bir golle oyuna yeniden dönmeyi hedeflediklerini belirten Atan, “Her seferinde oyuna döneceğimizi umduğumuz anlarda, tekrar gol yiyerek daha fazla hayal kırıklığına uğradık ve sonuç olarak çok ağır bir mağlubiyet aldık.” ifadelerini kullandı.

Konferans Ligi’nde üst tura çıkma şanslarıyla ilgili bir soru üzerine Atan, “Son 2-3 maçtır yaşadığımız form düşüklüğü, bu maçla birlikte tekrar pozitif bir ivme kazanabileceğimizi düşündürüyordu. Ancak bugün bu umudumuzu kaybettik. Bu mağlubiyet, bizim için ilk 8’e girmeyi neredeyse imkansız hale getirdi. Bugünkü performansımız da ilk 8’i zorlayacak bir görüntü sergilemiyor.” dedi.

Atan, sözlerini şöyle tamamladı: “Artık daha sıkı bir çalışma sürecine girip yolumuza devam etmeliyiz. Yoğun bir fikstürden geçiyoruz ve bu duruma hazırlıklıydık; iyi bir şekilde çalıştık ama bunu sahaya yansıtamadık. 8.’lik ve 24.’lük arasında yer aldığınızda play-off hakkını elde ediyorsunuz. Bundan sonraki amacımız, orada konumlanıp play-off oynamak ve ligde de iddialı bir şekilde yolumuza devam etmek.”

Çağdaş Atan’dan Celje Mağlubiyeti Sonrası Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!