1. Haberler
  2. Medya
  3. Çağlar Ertuğrul’un Yeni Dizisi ‘Kalpazan’ Heyecan Veriyor

Çağlar Ertuğrul’un Yeni Dizisi ‘Kalpazan’ Heyecan Veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağlar Ertuğrul’un Heyecan Verici Performansı: “Kalpazan”

Çağlar Ertuğrul’un Heyecan Verici Performansı:

Show TV’de izleyicilerle buluşacak olan ve yapımcılığını Saner Ayar’ın, yapımını ise O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizi “Kalpazan”, Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul, canlandırdığı karakter için oldukça ilginç bir sahneye imza attı. Ertuğrul, vincin ucunda havada tepetaklak durarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunacak.

İstanbul’da bir hurdalıkta gerçekleştirilen bu etkileyici sahne için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Otomobilin içine özel bir ekip tarafından, oyuncunun güvenliği için demir konstrüksiyon kafes düzeneği yapıldı. Yine, çalışmalar sırasında alınan önlemler doğrultusunda özel güvenlik kemerleriyle Ertuğrul, doğrudan bu demir kafese bağlandı. Ardından, vinç yardımıyla bu kafese bağlı olan oyuncu otomobil ile yukarı kaldırıldı.

Çekimlerin mümkün olduğunca hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için sette ambulans ve sağlık ekipleri de hazır bulundu. Otomobilde tepetaklak olan Çağlar Ertuğrul, bu cesur deneyimi ilk kez yaşadığını ve sahneyi izlemek için izleyiciler kadar sabırsızlandığını belirtti. Ertuğrul, çekim süreci hakkında şu ifadeleri kullandı:

  • “Çok profesyonel bir ekiple olağanüstü önlemlerle çekildi. Okurken de çok eğlendiğim bir sahneydi. Çekerken de oldukça keyif aldık. Umarım ekran başında izleyenlere de bu duyguyu geçirebiliriz.”

Kalpazan, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesi ile Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV’de başlıyor. İzleyiciler, bu heyecan verici projeyi kaçırmamak için ekran başında yerlerini almalı!

Çağlar Ertuğrul’un Yeni Dizisi ‘Kalpazan’ Heyecan Veriyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!