1. Haberler
  2. Magazin
  3. Can Yılmaz’dan Özgür Özel’e Sert Eleştiri

Can Yılmaz’dan Özgür Özel’e Sert Eleştiri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Can Yılmaz’dan Özgür Özel’e Tepki

Can Yılmaz'dan Özgür Özel'e Tepki

Şarkıcı Mustafa Sandal ve ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın ardından, senarist ve yazar Can Yılmaz da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel’e sert bir eleştiride bulundu. Özel’in “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in görevdeki 6’ncı ayı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldık” şeklindeki paylaşımını alıntılayarak sosyal medya platformu X üzerinden açıklamalarda bulundu.

“GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK PROBLEMLERİMİZ VAR”

  • Can Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Sayın Özgür Bey, Almanya’dan misafir geldi, yeni bir kalabalık ülkemize gelecek galiba, hastanelerin durumu malum, öğrenciler vize alamıyor, haklarını kaybediyor, 200 lira pul oldu vb. birçok sorun var.”
  • Yılmaz, Özgür Özel’e yönelik bir tavsiyede bulunarak, “Naçizane tavsiyem, öncelikle isminizin başındaki ‘ecz’ takısından kurtulmanız. ‘Ecz’ takısı, size CHP lideri olduğunuzu unutturuyor; artık eczacı değil, CHP liderisiniz.” dedi.
  • “Bu etkinliğe eczacı bir arkadaşı olarak katılmanızda sorun yok. Ancak CHP lideri, daha gerçek işlerin ve sorunların tam ortasında olmalı.” ifadesini de ekledi.
  • Can Yılmaz, sözlerini “Gerçekten çok büyük problemlerimiz var. Maraton fişeğini de başkası patlatsın. Kolay gelsin.” şeklinde sonlandırdı.

Can Yılmaz’ın bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kullanıcıdan destek ve eleştiri aldı.

Kaynak: Sözcü

Can Yılmaz’dan Özgür Özel’e Sert Eleştiri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!