1. Haberler
  2. Spor
  3. Carlisle – Wigan Athletic, Crawley Town – Wimbledon ve Huddersfield – Barnsley Maç Analizleri

Carlisle – Wigan Athletic, Crawley Town – Wimbledon ve Huddersfield – Barnsley Maç Analizleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Carlisle – Wigan Athletic: Maç Sonucu 2

Misli bülteninde öne çıkan günün maçlarından biri olan Carlisle – Wigan Athletic karşılaşmasını kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %27’si Wigan Athletic’in galip geleceğini öngörüyor. Bu, Wigan’ın son dönemlerde gösterdiği performansın yanı sıra, Carlisle’ın zayıf durumunun etkisiyle oluşan bir beklenti.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Tercihi: Ev Sahibi 1.5 Alt

Son birkaç haftadır İngiltere futbolunda ilginç sonuçlara imza atan Wigan, son 5 maçının 4’ünde 0-0’lık sonuçlar aldı. Ayrıca, son 6 maçtır da rakiplerine gol atma fırsatı tanımadılar. Diğer yandan, Carlisle ise ligdeki durumuyla dikkat çekiyor; 7 puanla 22. sıradalar ve oynadıkları 10 maçta kalelerinde 19 gol gördüler. İki takımın da kupada ilk maçlarını kaybetmeleri, mücadeleye olan ilgiyi artırıyor. Aralarındaki güç farkını göz önünde bulundurduğumda, ev sahibi ekibin 1’den fazla gol atmasını pek olası bulmuyorum. Bu nedenle tercihim ev sahibi 1.5 Alt.

Crawley Town – Wimbledon: 2.5 Üst

Bir diğer dikkat çeken karşılaşma ise Crawley Town – Wimbledon mücadelesi. Misli üyelerinin %39’u bu karşılaşmanın 2.5 Üst biteceğini düşünüyor. Bu karşılaşma, iki takımın da kupa için mücadele etmesi açısından heyecan verici bir anlama sahip.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Lig 1 ekiplerinden Crawley, son 7 maçında galibiyet elde edemedi. EFL Trophy’de ise ilk maçında 2-2’lik bir beraberlik ile sahadan ayrıldılar. Öte yandan, Lig 2 ekibi Wimbledon ise daha tutarlı bir performans sergiliyor. Kupanın ilk maçında Wycombe karşısında elde ettikleri galibiyet, onların için oldukça önemliydi. Bu maçta Crawley’i zorlayacaklardır ve ev sahibi ekip de kupada bir çıkış arayarak nefes almak isteyecektir. Bu durum, karşılıklı gollerin olabileceği bir mücadele için uygun bir zemin yaratıyor.

Huddersfield – Barnsley: Maç Sonucu 1

Misli bülteninde yer alan bir diğer karşılaşma ise Huddersfield – Barnsley. Kuponuna bu maçı ekleyen Misli üyelerinin %26’sı Huddersfield’ın galip geleceğini düşünüyor. Her iki takım da EFL Trophy gruplarında karşı karşıya geliyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Huddersfield, geçtiğimiz ay oynadığı ilk grup maçında 2. Lig ekibi Doncaster’a deplasmanda kaybetmişti. Bu maçtan sonra ligde oynadıkları 6 maçta ise 2 galibiyet ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldılar. Barnsley ise grup aşamasındaki ilk maçında Premier Lig 2 temsilcisi Manchester United U21’e evinde 3-2 mağlup oldu. Ligde ve Lig Kupası’nda dalgalı bir performans sergileyen Barnsley, Huddersfield karşısında da zorlanabilir. Huddersfield evinde, Barnsley ise deplasmanlarda gol bulma konusunda daha başarılı. Bu nedenle, taraf bahsinin riskli olduğu bu karşılaşmada tercihim karşılıklı gollerden yana olacak.

Misli’den Yeni Üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanma fırsatına sahip. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, bu kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar” ve özel oyunların yer aldığı Misli’de, maçların heyecanını daha fazla yaşama şansı bulabilirsiniz!

Carlisle – Wigan Athletic, Crawley Town – Wimbledon ve Huddersfield – Barnsley Maç Analizleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!