1. Haberler
  2. Magazin
  3. Cem Öğretir Canlı Yayında Burnunun Kanamasıyla Endişelendirdi

Cem Öğretir Canlı Yayında Burnunun Kanamasıyla Endişelendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cem Öğretir’den Korkutan Anlar

Cem Öğretir'den Korkutan Anlar

Uzun yıllardır ATV Ana Haber sunuculuğunu başarıyla sürdüren Cem Öğretir, geçtiğimiz günlerde canlı yayında izleyicilerini endişelendiren bir durumla karşılaştı. Esra Erol’un programına bağlanarak önemli gelişmeleri aktaran Öğretir, ATV Ana Haber bülteni sırasında aniden burnunun kanamaya başladığını fark etti. Yayın sırasında bu durumu fark edemeyen Öğretir, Esra Erol’un uyarısıyla yayından alındı.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi

İzleyicilerin sağlık durumu hakkında endişelendiği Cem Öğretir, dün akşam ATV Ana Haber’e evinden bağlanarak durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Canlı yayında yaşanan olaydan sonra, kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı.

Cem Öğretir Canlı Yayında Burnunun Kanamasıyla Endişelendirdi

“İyiyim, Endişelenecek Bir Şey Yok”

Öğretir, sağlık durumu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Haberin içeriği o kadar da vahim değil. Tam benim sunumum bitmişti ki aniden burnumda bir sıcaklık hissettim. Açıkçası bunu burun akması olarak değerlendirdim. Kan olduğunu sonradan fark ettim. Kanama devam edince yayına devam etmek zorunda kaldım. Şu anda kendimi gayet iyi hissediyorum. Elbette bir tansiyon problemi olma ihtimali var. Tetkiklerim yapılacak, ancak şu an için bir sıkıntım yok.”

Cem Öğretir Canlı Yayında Burnunun Kanamasıyla Endişelendirdi

Bu olay, hem izleyicileri hem de haber dünyasını şaşkına çevirirken, Cem Öğretir’in durumu ile ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Cem Öğretir Canlı Yayında Burnunun Kanamasıyla Endişelendirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!