1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP 81 İl Başkanını Bodrum’da Topluyor: Seçim Stratejileri ve Parti Programı Tartışılacak

CHP 81 İl Başkanını Bodrum’da Topluyor: Seçim Stratejileri ve Parti Programı Tartışılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP, 81 İl Başkanını Bodrum’da Topluyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bu hafta sonu 81 il başkanının katılımıyla önemli bir istişare kampı düzenleyecek. Parti kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, 11-13 Ekim tarihlerinde Muğla’nın gözde tatil beldesi Bodrum’da gerçekleştirilecek olan kampa, CHP’nin genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve tüm il başkanları katılacak.

Kamp süresince, yaklaşan seçimler öncesinde parti teşkilatından beklenen çalışmalar detaylı bir şekilde ele alınacak. Genel başkan yardımcıları, kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili sunumlar yaparak, katılımcılara bilgi verecek. İl başkanları ise, bulundukları şehirlerdeki faaliyetlerine dair görüşlerini paylaşma fırsatı bulacaklar.

Kampın önemli gündem maddeleri arasında, CHP’li belediyeler ile parti örgütleri arasındaki iş birliğini güçlendirmeye yönelik görüş ve önerilerin tartışılması yer alacak. Ayrıca, partinin 4-9 Eylül tarihleri arasında düzenlediği “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı”nda başlatılan yeni parti programının hazırlanmasına ilişkin teşkilattan beklenen katkılar da gündeme alınacak.

  • Danışma kurulları oluşturulacak.
  • Parti programı çalışmaları için teşkilatların görüş ve önerileri toplanacak.
  • Çalışma çıktıları rapor haline getirilecek ve parti yönetimine sunulacak.

Bu süreçte, genel merkezden il başkanlarına gönderilen yazıyla, önümüzdeki bir yıl içerisinde tamamlanması planlanan parti programı çalışmalarına yönelik danışma kurulları oluşturulacak. Bu kurullar, daha önce tüzük hazırlıklarında olduğu gibi, parti programı konusundaki görüş ve önerileri toplamak için aktif olarak çalışacaklar.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kampın son gününde il başkanlarına hitap edecek. Özel, burada, parti programı, olası erken seçimler, yerel yönetimler ve teşkilatların çalışmaları hakkında önemli mesajlar verecek. Böylece, CHP’nin düzenleyeceği bu kamp ile birlikte, 81 il teşkilatının izleyeceği yol haritası belirlenmiş olacak.

Kaynak: Sözcü

CHP 81 İl Başkanını Bodrum’da Topluyor: Seçim Stratejileri ve Parti Programı Tartışılacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!