1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Eğitim Zirvesi Hazırlıkları

CHP Eğitim Zirvesi Hazırlıkları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’den Eğitim Zirvesi Hazırlığı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), akademisyenler, eğitim uzmanları, sendika ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla Hasanoğlan’da önemli bir eğitim zirvesi düzenleyecek. Zirveye ilişkin bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, bu etkinliğin partinin eğitim politikalarının değerlendirileceği ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük bir fırsat sunacağını ifade etti.

Zirve kapsamında oluşturulan çalışma grupları, kendi oturumlarını gerçekleştirecek. Yaklaşık 250 kişinin katılması beklenen etkinlikte, akademisyenler, eğitim uzmanları, eğitim sendikaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri yer alacak. Özçağdaş, zirveye CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ve 81 il eğitim sekreterinin de katılacağını belirtti.

19-20 EKİM’DE YAPILACAK

Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Hasanoğlan’da 19 Ekim 2024 Cumartesi günü başlayacak zirvenin, 20 Ekim 2024 Pazar günü CHP Genel Merkezi’nde çalışma gruplarının sunumlarıyla sona ereceğini aktardı. Özçağdaş, etkinlik alanının, Hasanoğlan Yüksek Köy Enstitüsü’nün tarihi önemi göz önünde bulundurularak seçildiğini vurguladı. Bu bağlamda, köy enstitüsü menülerinden ilham alınarak hazırlanacak öğle ve akşam yemeklerinin sunulacağını, ayrıca köy enstitüsü belgesel filminin gösterileceğini ve mandolin dinletisinin yapılacağını belirtti.

Bu zirve, eğitim alanındaki güncel sorunları tartışmak ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla önemli bir platform oluşturacak. Katılımcılar, eğitim sisteminin geleceği üzerine fikir alışverişinde bulunarak, yeni stratejiler geliştirmeyi hedefleyecekler.

CHP Eğitim Zirvesi Hazırlıkları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!