1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan Kılıçdaroğlu İddialarına Yanıt

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan Kılıçdaroğlu İddialarına Yanıt

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, SÖZCÜ TV’de Açıklamalarda Bulundu

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İpek Özbey’in sunduğu Nokta Atışı programında önemli açıklamalarda bulundu. Programda, CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tahsis edilen araçların geri alındığı ve Kılıçdaroğlu’nun korumalarının yemeklerinin kesildiği yönündeki iddialara yanıt verdi.

“ÇOK AYIP, ARTIK YETER”

Başarır, bu konuyla ilgili olarak şunları ifade etti:

  • “Bu iddiaların doğru olma ihtimali var mı? Sayın 7. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, bir minibüs kullanıyor. Aynı marka ve model minibüsü, Genel Başkanımız Özgür Özel de kullanıyor. Ayrıca, bir koruma aracı mevcut. Kemal Bey’deki araç ile Özgür Bey’deki araç aynı model.”
  • “Kemal Bey’deki araçların giderleri düzenli olarak karşılanıyor. Yemek giderlerine gelince, genel merkezde sürekli olarak tabldot ev yemekleri çıkıyor. Ben de orada bulunduğum zaman yemek yiyorum, sayın Genel Başkan da sürekli orada yemek yiyor. Korumaları da bu yemeklerden faydalanıyor ve gittiği yerlerde yiyecekleri kutulara alıyor.”
  • “Eğer ‘Hayır, bu yemeği yemiyoruz, arabaları da iade ediyoruz’ diyorlarsa ve bu iddialar basına sızıyorsa, bu çok ayıp. Artık yeter. Bu konuda bu kirli algılarla partiyi yıpratmaya kimsenin hakkı yok.”

“ALGI YAPMAK ÇİRKİN, AHLAKSIZ, TERBİYESİZCE”

Başarır, sözlerine devam ederek,

  • “Bu ülke, bu tür meselelerle meşgul olmak zorunda değil. Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile sanki aralarında bir kavga varmış gibi bir algı yaratılması, Türkiye’nin gündeminde yer almamalı. Orada sunulan nohut pilavını Sayın Özgür Özel yiyor ise, Kemal Bey’in korumalarının da yemesi gayet doğal.”
  • “Bunu gelip ‘Arabaları aldılar, yemekleri kestiler’ şeklinde algı yapmak, çirkin, ahlaksız ve terbiyesizce bir tutumdur. Bunu kabul edemem ve doğru bulmuyorum.”
  • “Bir iftira grubu ve algı yaratma çabası var. Bu tür suçlamalarla bize saldıran bir Saray İletişim yapısı mevcut. Milyarlarca lira harcayan Saray’ın İletişim Başkanlığı ile bu tür asılsız iddialar üzerinden mücadele ediyoruz.”

Kaynak: Sözcü

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan Kılıçdaroğlu İddialarına Yanıt
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!