1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Heyeti, Yenidoğan Çetesi Olaylarını İncelemek İçin Görevli

CHP Heyeti, Yenidoğan Çetesi Olaylarını İncelemek İçin Görevli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Yenidoğan Çetesi Üzerine Görevli Heyeti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Yenidoğan Çetesi’ olarak adlandırılan ve bebek ölümlerine neden olan olaylar zincirini incelemek amacıyla bir heyet görevlendirdi. Bu heyette, Genel Başkan Yardımcıları Zeliha Aksaz Şahbaz ve Gamze Taşcıer ile birlikte, farklı bölgelerden milletvekilleri de yer alıyor. Bu milletvekilleri arasında Ankara Milletvekili Aylin Yaman, Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer, Samsun Milletvekili Murat Çan ve Uşak Milletvekili Ali Karaoba bulunuyor.

Heyet, yaşanan olayların iddianameye yansıyan boyutlarının yanı sıra, tüm gerçeklerin açığa çıkması için kapsamlı bir çalışma yürütmeye derhal başladı. Özgür Özel, bu konudaki çalışmalarını sosyal medya platformu X üzerinden de duyurdu. Yapmış olduğu paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

  • “Yenidoğan bebek ölümlerine ilişkin yaşanan vahim olayları incelemek ve araştırmak amacıyla Genel Başkan Yardımcılarımız Zeliha Aksaz Şahbaz ve Gamze Taşcıer ile milletvekillerimiz Aylin Yaman, Kayıhan Pala, Gamze Akkuş İlgezdi, Turan Taşkın Özer, Murat Çan ve Ali Karaoba’dan oluşan bir heyet görevlendirildi.”
  • “Heyetimiz çalışmalarına derhal başlamıştır.”

Bu gelişmeler, toplumda büyük bir hassasiyetle takip edilmektedir ve bebek ölümlerinin nedenlerinin araştırılması, kamuoyunun gündeminde önemli bir yer tutmaktadır.

Kaynak: Sözcü

CHP Heyeti, Yenidoğan Çetesi Olaylarını İncelemek İçin Görevli
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!