1. Haberler
  2. Magazin
  3. Contemporary İstanbul 2023: Sanat ve Kültürün Buluşma Noktası

Contemporary İstanbul 2023: Sanat ve Kültürün Buluşma Noktası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Contemporary İstanbul 2023: Sanatın Kalbi Tersane İstanbul’da Atıyor

Contemporary İstanbul 2023: Sanatın Kalbi Tersane İstanbul'da Atıyor

Türkiye’nin prestijli uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul, 19. edisyonuyla 24 – 27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yılki fuar, sanatın ve kültürün sınırlarını zorlayan eserleriyle dikkat çekecek. Katılımcılar arasında 14 ülkeden gelen 50 galeri yer alırken, Madrid Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Kültürel İlişkiler Departmanı ile İspanya’nın Türkiye Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Born in the Seventies” (Yetmişli Yıllarda Doğanlar) sergisinde 15 farklı galeri daha eserlerini sergileyecek.

Fuara, ilk gününden itibaren sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Katılımcılar, sergilenen eserlerle ilgili heyecanlarını paylaştı ve objektiflere poz vererek bu özel etkinliğin ruhunu yansıttı.

“Bu Sezon Yokum”

Fuarın ilgi çeken isimlerinden biri olan Burcu Biricik, kardeşiyle birlikte etkinliğe katıldı. Biricik, “Bu sezonu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna vermiş olduğu yanıtta, “Bence kıyasıya bir yarış ile başladı. Diziler harika gidiyor. Çok güzel projeler var. Ancak ben, çocuğumla biraz vakit geçirmek istediğim için bu sezon yokum. Onunla vakit geçirmek, bu hayattaki en güzel şey. Bu durum bana çok huzur veriyor,” ifadelerini kullandı.

Contemporary İstanbul 2023: Sanat ve Kültürün Buluşma Noktası

Contemporary İstanbul 2023: Sanat ve Kültürün Buluşma Noktası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!