1. Haberler
  2. Spor
  3. Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez’in Sağlık Sorunu

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez’in Sağlık Sorunu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca Ünlü Çiftin Sağlık Sorunu

Dünyanın dört bir yanında tanınan futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ve partneri Georgina Rodriguez, şu günlerde önemli bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalmış durumda. Georgina, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, zatürre nedeniyle dört gün hastanede yattığını duyurdu.

‘Sonunda Eve Döndüm’

Georgina, Riyad’daki Suudi Alman Hastanesi’nde tedavi gördüğünü belirttiği bir paylaşımda, taburcu olduktan sonra kendisine bakan hastane personeline teşekkür etti. Paylaşımında bir buket çiçek ve geçmiş olsun kartının fotoğrafını da ekleyen Georgina, hayranlarına şu mesajı iletti:

“Sonunda eve döndüm! Zatürre nedeniyle hastanede 4 gün geçirdim, şimdi daha iyiyim ama hala ailemle birlikte evde iyileşiyorum. Hastanedeki tüm personele, doktorlara, hemşirelere ve herkese büyük bir TEŞEKKÜR ETMEK istiyorum… Bana harika baktılar ve bundan dolayı çok minnettarım. Bu kadar güzel bir konaklama için hepinize teşekkür ederim.”

Georgina’nın hastalığı süresince Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımında iki maça çıktı. Çift, 2016 yılında Madrid’deki bir Gucci mağazasında tanıştıklarından beri birlikte. Şu anda altı çocukları bulunuyor; Ronaldo, üç çocuğu taşıyıcı annelik yoluyla dünyaya getirirken, Georgina ise üç çocuğun anneliğini üstleniyor.

Ronaldo ve Georgina, Ronaldo’nun Juventus’ta forma giydiği dönemde sırasıyla Madrid, Torino, Manchester ve en son Suudi Arabistan’da yaşamışlardır. Kısa bir süre önce Ronaldo, milli takım görevi için Avrupa’ya geri dönmüştü.

Kaynak: Sözcü

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez’in Sağlık Sorunu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!