1. Haberler
  2. Medya
  3. Deha Dizisi 5. Bölüm Tanıtımı: İskender ve Devran Arasındaki İntikam Mücadelesi

Deha Dizisi 5. Bölüm Tanıtımı: İskender ve Devran Arasındaki İntikam Mücadelesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deha Dizisi Yeni Bölüm İle Geri Dönüyor

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Deha dizisi, izleyicileri ekran başına kilitleyecek yeni bölümleriyle devam ediyor. Reytingleri giderek yükselen, sosyal medyada da adından sıkça söz ettiren bu dizi, 5. bölümünde izleyicilere heyecan dolu anlar sunacak.

“Hayatında bugün ilk kez yenildin İskender!” ifadesi, dizinin 4. bölümünün ardından yayınlanan yeni bölüm tanıtımında dikkat çekiyor. Tanıtımda İskender’in, Devran’a karşı yaşadığı yenilginin acısını derinden hissetmesi, izleyicilerin yeni bölümde oğlundan nasıl bir intikam alacağı konusunda meraklarını artırıyor.

Deha | 5. Bölüm 1. Tanıtım!

“Doğru zamanlama kurşundan daha isabetlidir.” 💥 #Deha yeni bölümüyle 20 Ekim Pazar saat 20.00’de @showtv’de. @ayyapim @Aras_B_iynemli #UğurPolat @tnrolmez @AosOnursaylak @melisezenn @ahseneroglu22 #SedaAkman #ZuhalGencer @umutcanutebay @GksuEmel…

4. bölümün finalinde ise beklenmedik gelişmeler yaşanmış, Devran herkesi şaşkınlığa uğratacak bir hamle yapmıştı. Düğün sırasında Devran, İskender’den aldığı annesinin emaneti olan bileziği herkesin gözleri önünde ona takarak ailesinin geçmişten gelen intikamını almış oldu. Bu esnada Esme’nin, Boran’ın katili olduğu düşünülen tutuklu ile birlikte gelmesi, başta İskender, Cesur ve Hakim olmak üzere herkeste büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Devran, ailesine İskender ile olan planlarını açıkladı ve izleyicilere merak dolu anlar yaşattı.

Dizinin bölüm finalinde ise Gülce’nin, Boran’ın katili olmadığı anlaşılan adamı karşısına alıp “Konuş”Deha, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor!

Deha Dizisi 5. Bölüm Tanıtımı: İskender ve Devran Arasındaki İntikam Mücadelesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir