1. Haberler
  2. Medya
  3. Deha Dizisi 6. Bölüm Tanıtımı Yayında!

Deha Dizisi 6. Bölüm Tanıtımı Yayında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deha’nın 6. Bölümünden Heyecan Dolu Tanıtım!

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Ay Yapım imzasıyla dikkat çeken ‘Deha’ dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve benzersiz hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin 6. bölümüne ait ikinci tanıtım, heyecan dolu anlarla izleyicilerle buluştu.

Tanıtımda, Devran’ın yaptığı hatayı telafi etmek için ailesine açıklamalarda bulunduğu görülüyor. Öte yandan, İskender de Devran’ın kendisine bir tezgah kurma niyetinde olduğunu anlıyor. Bu gelişmeler, izleyiciler arasında merak uyandırıyor.

Esme’nin, Devran’ı arabada İmre ile görmesi üzerine nasıl bir tepki vereceği ise en çok merak edilenler arasında. Ayrıca, Yaman’ın çıkardığı yangının neden olacağı sorunlar, yeni bölüme olan heyecanı daha da arttırıyor.

Deha | 6. Bölüm 2. Tanıtım

“Bizden ne aldıysa misliyle geri alacağım.” #Deha yeni bölümüyle Pazar 20.00’de @showtv’de! @ayyapim @Aras_B_iynemli #UğurPolat @tnrolmez @AosOnursaylak @melisezenn @ahseneroglu22 #SedaAkman #ZuhalGencerErkaya @GksuEmel @tanerrumelii #CenkKangöz…

Tanıtım için buraya tıklayabilirsiniz.

Senaryosunu Damla Serim’in yazdığı ve yönetmenliğini Umut Aral’ın üstlendiği ‘Deha’, etkileyici kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizi, Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Umutcan Ütebay, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak ve Abdurrahman Yunusoğlu gibi yetenekli isimleri barındırıyor.

‘Deha’, yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileriyle buluşacak!

Deha Dizisi 6. Bölüm Tanıtımı Yayında!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!