1. Haberler
  2. Gündem
  3. Denizli’deki Yangınla Mücadele Devam Ediyor

Denizli’deki Yangınla Mücadele Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Başkarcı Mahallesi’ndeki Başkarcı Dağı’nda, perşembe günü başlayan yangına müdahale çalışmaları gece boyunca sürdü. Havanın aydınlanmasıyla birlikte, yangın söndürme çalışmalarına helikopterler de katılarak destek vermeye başladı.

Yangın Yerleşim Yerlerine Yakın Değil

Denizli'deki Yangınla Mücadele Devam Ediyor

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yangına ilk müdahalenin perşembe günü saat 15.01’de gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, “Yangın bölgesinin sarp ve kayalık yapısı ile yol olmaması nedeniyle, yangın mahalline arazöz ve itfaiye araçlarıyla ulaşım sağlanamamaktadır. Ancak, yangın bölgesine yaya olarak ulaşan toplam 524 personel ve orman gönüllüsü ile hem karadan hem de havadan müdahale edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Söndürme çalışmalarında 6 helikopterin aktif olarak görev aldığı bilgisi verilirken, AFAD, UMKE ve sağlık görevlilerinin tedbir amaçlı olarak bölgeye yakın bir alanda konuşlandığı kaydedildi. Yangın bölgesinin yerleşim yerlerine oldukça uzak olduğu vurgulandı.

Denizli'deki Yangınla Mücadele Devam Ediyor

Gelişmeleri Takip Ediyoruz

Yangınla ilgili gelişmeleri ve söndürme çalışmalarının ilerleyişini yakından takip eden yetkililer, vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Yangının kontrol altına alınması için tüm ekiplerin özverili bir şekilde çalıştığı ifade edildi.

Kaynak: Sözcü

Denizli'deki Yangınla Mücadele Devam Ediyor

Denizli’deki Yangınla Mücadele Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!