1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Arapça Bilmeme İddialarına Yanıtı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Arapça Bilmeme İddialarına Yanıtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Açıklamaları

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kendisine yöneltilen Arapça bir soruya Türkçe tercüme istemesiyle ilgili olarak gündeme oturdu. Bu durum, bazı çevrelerde Arapça bilmediği yönündeki iddiaları da beraberinde getirdi. Erbaş, bu iddialara yanıt vererek, “Arapça’yı konuşuyorum ve anlıyorum. Arapça hocalığı yaptım. İstanbul’da uzun yıllar boyunca Arapça öğretmenliği yaptım.” şeklinde konuştu.

Erbaş ayrıca, Londra’da bir evi olduğu yönündeki iddiaları da kesin bir dille yalanladı. “Türkiye dışında hiçbir evim yok. Tek bir evim var, o da kooperatiften aldığım Adapazarı’ndaki evim. Bunun dışında başka bir mülküm yok. Sadece köyümde baba evim mevcut ama bana ait bir ev değil.” ifadelerini kullandı.

Erbaş, sosyal medya ve diğer platformlarda kendisine yapılan hakaretler konusunda da dikkat çekici bilgiler paylaştı. Şu ana kadar 3 bin hakaret davası açtığını belirten Erbaş, “Açtığım davalardan elde ettiğim tazminatları Filistin’e, özellikle Gazze’ye gönderiyorum. Şimdiye kadar topladığım tüm tazminatları bu bölgeye gönderdim.” dedi.

Kaynak: Sözcü

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Arapça Bilmeme İddialarına Yanıtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!