1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyarbakır Hani’de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır Hani’de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Hani’de Feci Kaza

Diyarbakır Hani'de Feci Kaza

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde, Dicle Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, E.Ç’nin kullandığı 21 ACU 934 plakalı otomobil ile M.Ç. yönetimindeki 47 KG 343 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle M.Ç’nin kullandığı hafif ticari araç, A.A. tarafından yönetilen 21 ACE 311 plakalı kamyonla, E.Ç’nin kullandığı otomobil ise V.K. idaresindeki 21 LC 729 plakalı traktörle çarpıştı.

Kaza sonrası, olay yerine hızla 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ne yazık ki, kazada hafif ticari araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, otomobildeki 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi ise Hani İlçe Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Diyarbakır Hani'de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı

Olay yerinde kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından, Dicle Caddesi’nde trafik yeniden normale döndü. Bu üzücü kaza, bölgedeki sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

Kaynak: Sözcü

Diyarbakır Hani'de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır Hani’de Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!