1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyarbakır’da Küçük Kıza Taciz Girişimi: Şüpheli Gözaltına Alındı!

Diyarbakır’da Küçük Kıza Taciz Girişimi: Şüpheli Gözaltına Alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da Korkunç Taciz Girişimi

Diyarbakır'da Korkunç Taciz Girişimi

Kayapınar ilçesi, Fırat Mahallesi, Ayşenur Zarakolu Caddesi’nde akşam saatlerinde, 30 yaşlarında bir erkek şüphelinin, küçük bir kızı arazideki toprak birikintisinin arkasına götürmeye çalıştığı bildirildi. Şüpheli, üzerinde gri bir üst ve lacivert kot pantolon ile dikkat çekiyordu. Taciz girişimini fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen toprak birikintisine doğru yöneldi.

Diyarbakır'da Küçük Kıza Taciz Girişimi

Çevredekilerin durumu fark ederek müdahale etmesi üzerine, şüpheli panikleyerek olay yerinden kaçtı. Olayın ardından, hemen ihbarda bulunularak sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

Küçük çocuk, sağlık kontrolü için Diyarbakır Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan kontrollerde, mağdur çocuğun bacağında ısırık izleri tespit edildi. Olayın ciddiyeti nedeniyle çocuk, Çocuk İzlem Merkezi’ne (ÇİM) sevk edildi.

Bu olayın ardından, polis ekipleri, olay yerinden kaçan ve eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayın ardından, çevredeki güvenlik kameraları da incelenmeye alındı.

Diyarbakır’da Küçük Kıza Taciz Girişimi: Şüpheli Gözaltına Alındı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!