1. Haberler
  2. Spor
  3. Dortmund’un Real Madrid Maçı Öncesi Antrenman Stratejisi

Dortmund’un Real Madrid Maçı Öncesi Antrenman Stratejisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dortmund’un Real Madrid Maçı Öncesi Son Antrenmanı

Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan Real Madrid maçı öncesinde, Borussia Dortmund Almanya’daki son antrenmanını tamamladı. Teknik direktör Nuri Şahin, bu özel antrenmanla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Dortmund’un tarihinde ilk kez, bir Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde deplasmanda idman yapmama kararı alması dikkat çekti.

Nuri Şahin’in aldığı bu kararın arka planında ‘casusluk’ endişelerinin yattığı iddia edildi. Alman basınında yer alan Bild gazetesinin haberine göre, Şahin, Estadio Santiago Bernabéu’da Madrid’in casuslarının takımın taktiğini izleyebileceği düşüncesiyle bu kararı almıştı.

Konuyla ilgili olarak Nuri Şahin, sessizliğini bozarak şu ifadeleri kullandı: ‘Real Madrid’in bizim taktiğimizi izleyebileceği, casusluk olmasın diye idman yapmadığımız haberlerini okudum ama bununla hiç alakası yok. Tüm takım Almanya’da çok iyi idman yaptı. Uçakla 2 saat seyahat edeceğiz, bu yolculuktan sonra antrenman yapmak mantıklı olmazdı. Tek sebebi bu.’

Bu açıklamalar, takımın hazırlık sürecinin ciddiyetini ve stratejik yaklaşımını gözler önüne sererken, Dortmund’un Real Madrid karşısındaki iddialı duruşunu da pekiştiriyor.

Kaynak: Sözcü

Dortmund’un Real Madrid Maçı Öncesi Antrenman Stratejisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!