1. Haberler
  2. Spor
  3. Dries Mertens Galatasaray’da 100. Maçına Hazırlanıyor

Dries Mertens Galatasaray’da 100. Maçına Hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belçika’nın son yıllarda yetiştirdiği en önemli futbolculardan biri olan Dries Mertens, Galatasaray’da geçirdiği 3. sezonu ile dikkat çekiyor. Süper Lig’de iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Mertens, sarı-kırmızılı forma altında çıktığı 99 resmi maçta 23 gol atmayı başardı. Eğer yarınki derbide sahaya çıkarsa, Mertens Galatasaray’daki 100. maçına imza atacak ve bu önemli başarı ile ‘dalya’ demiş olacak.

Geçtiğimiz mayıs ayında 37 yaşına basan Dries Mertens, bu sezon takımıyla 15 maçta görev alarak 4 gol kaydetti. Deneyimli futbolcu, hem takım arkadaşlarına hem de genç oyunculara örnek teşkil etmekte.

Yıldızlarla Birlikte Galatasaray’a Katıldı

2021-2022 sezonunu 13. sırada tamamlayan Galatasaray, 2022-2023 sezonu öncesinde kadrosunu güçlendirmek için birçok yıldız futbolcuyu transfer etti. Mertens, bu transfer döneminde Juan Mata, Mauro Icardi ve Lucas Torreira gibi dünya çapında tanınan isimlerle birlikte sarı-kırmızılıların kadrosuna katıldı. Bu transferler, takımın başarısını artırma hedefinin bir parçası olarak büyük bir heyecan yaratmıştı.

Kaynak: Sözcü

Dries Mertens Galatasaray’da 100. Maçına Hazırlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!