1. Haberler
  2. Medya
  3. Duru’nun Geçmişle Yüzleşmesi

Duru’nun Geçmişle Yüzleşmesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Duru’nun Hesaplaşması

Duru, annesinin geçmişine dair ortaya çıkan şok edici gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır ve bu olayın izini sürmeye karar verir. Bu defa, annesi Berrin ile hesaplaşmaktan çekinmeyen Duru, onu geçmişiyle yüzleşmeye zorlar. Bu zorlu süreçte, Duru’ya en büyük desteği Melike verir. Melike’nin desteği, anne-kızın ilişkisini daha da güçlendiren bir köprü vazifesi görür. Melike’nin Duru’ya kavuşmasına ise artık çok az kalmıştır.

Diğer taraftan, Berrin, Yusuf’un ses kaydıyla oynama girişimine öfkelense de, onun tüm gerçeği açıklamadığını anlaması, aralarındaki gerilimi bir nebze hafifletir. Ancak, Berrin ve Yusuf, Haluk Aksoy dosyasında savcı tarafından şüpheli olarak gösterildiklerinde asıl büyük şoku yaşarlar. Yusuf, cinayet suçlamasından kurtulmak için planını uygulamaya devam ederken, Yaman da olayın peşini bırakmaz.

Soruşturma sürecinde, Yaman, Hazal’ın Yusuf ile birlikte olduğunu öğrenince kafası iyice karışır. Olaylar, giderek daha karmaşık bir hal alır ve taraflar arasındaki ilişkilerde yeni dinamikler ortaya çıkar.

Duru’nun Geçmişle Yüzleşmesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!