1. Haberler
  2. Dünya
  3. Düsseldorf’ta Uyuşturucu Ticareti Yapan Pizzacıya Baskın

Düsseldorf’ta Uyuşturucu Ticareti Yapan Pizzacıya Baskın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde, polis ekipleri bir pizzacıya düzenledikleri geniş çaplı bir operasyonla dikkatleri üzerine çekti. 150 polisin katılımıyla gerçekleştirilen bu baskında, işletmenin yoğun bir şekilde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. Özellikle pizzalardan birinin, kokain ile birlikte servis edildiği bilgisi gündeme bomba gibi düştü. İşletmenin 36 yaşındaki sahibi, polis tarafından tutuklandı.

Operasyonu yöneten polis müdürlerinden Michael Graf von Moltke, “Bu pizzacı, en çok satan pizzalardan biriydi” şeklinde açıklamada bulundu. Baskın sırasında, polis ekipleri önemli miktarda uyuşturucu ve nakit paraya el koydu. İşte baskında ele geçirilenler:

  • 1,6 kilogram kokain
  • 400 gram esrar
  • 268.000 Euro nakit para

Soruşturma sürecinde, üç şüpheli uyuşturucu tedarikçisi ile birlikte toplamda 12 şüpheli daha yakalandı. Operasyona katılan toplam 150 polis memuru, Kuzey Ren-Vestfalya bölgesindeki Wuppertal, Mönchengladbach ve Solingen gibi çeşitli şehirlerde aramalar gerçekleştirdi. Ayrıca, iki kenevir tarlasına da el konulmuş olup, bu tarlalarda toplamda 360 bitki bulundu.

Kaynak: Sözcü

Düsseldorf’ta Uyuşturucu Ticareti Yapan Pizzacıya Baskın
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!