1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ece Seçkin’in Zorlu Süreci: Hamilelik ve Kaybedilen Bebek

Ece Seçkin’in Zorlu Süreci: Hamilelik ve Kaybedilen Bebek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ece Seçkin ve Zorlu Süreci

Ece Seçkin ve Zorlu Süreci

Ünlü pop müziğinin sevilen isimlerinden Ece Seçkin, 2021 yılında uzun süreli ilişkisinin ardından pilot Çağrı Terlemez ile hayatını birleştirmişti. Ancak, mutlu günlerinin ardından geçen süre içinde çiftten üzücü bir haber geldi. Ece Seçkin, 2 aylık hamileliğinin ardından bir düşük yaşadı.

Önceki akşam Kıbrıs’ta verdiği konser sırasında gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulunan Seçkin, yaşadığı zorlu süreçten de bahsetti. Yenidoğan çetesiyle ilgili ülke genelinde büyük yankı uyandıran olaylara değinen sanatçı, kendi acısını da dile getirdi.

Ağlamamak İçin Kendimi Zor Tutuyorum

Ece Seçkin, yaşadıklarını şu şekilde ifade etti: “Ne diyebilirim… Son yıllarda toplum olarak karşılaştığımız kötülüklerin, bizim neslimiz kadar başka bir nesle denk geldiğini düşünmüyorum. Hayvan hakları ihlalleri, kadın cinayetleri derken şimdi de bebek cinayetlerini tartışıyoruz. ‘Bu kadarı da olmaz’ derken, maalesef daha fazlasıyla karşılaşıyoruz. Ben de bu acıyı yaşadım; bebeğimi kaybettim. Dün gece boyunca hiç uyuyamadım, şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Eşimle birlikte Allah’a teslim olduk. Doğru zamanda evladımızı kucağımıza alacağımıza inanıyoruz.”

Kaynak: Sözcü

Ece Seçkin’in Zorlu Süreci: Hamilelik ve Kaybedilen Bebek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!