1. Haberler
  2. Medya
  3. Ecem Çalhan’dan ‘Bir Gece Masalı’ Hakkında Heyecan Verici Açıklamalar

Ecem Çalhan’dan ‘Bir Gece Masalı’ Hakkında Heyecan Verici Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Gece Masalı’nın Sıla’sı Ecem Çalhan’dan Heyecan Verici Açıklamalar!

Ecem Çalhan, son dönemin dikkat çeken dizisi Bir Gece Masalı ile ilgili heyecanını paylaştı. Oyuncu, dizinin izleyicilerden aldığı güzel tepkilerle ilgili olarak, “İzleyicilerden çok güzel tepkiler alıyoruz. Bir Gece Masalı, artan temposu ile sadece iyi, naif duyguları değil, insanın doğasındaki uçsuz bucaksız yüzlerce duyguyu ekrana taşıyor!” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan altıncı bölümde, Afet Hanım ile birlik olup Mahir ve Canfeza’yı tuzağa düşüren Sıla karakteriyle izleyicileri şaşırtan Ecem Çalhan, rolünü ve projeye dair heyecanını paylaşarak bilinmeyenleri de açıkladı. “Aşk için neler yapılır?” sorusunu bir kez daha gündeme getirdiğini vurguladı.

Sevilen oyuncu, milyonları ekrana kilitleyen Bir Gece Masalını şu şekilde özetledi: “Modern masal hikayesi dışında seyirciye ‘aşk için neler yapılır?’ sorusunu bir kez daha sorduruyor. Sadece iyi, naif duyguları değil, insanın doğasındaki uçsuz bucaksız yüzlerce duygudan da bahsediyor. Seyirci, şaşıracağı ve ‘ama bu da olmaz’ diyeceği birçok hikaye ile karşılaşacak. Bu da hikayeyi daha dinamik kılacak ve izleyicileri her bölüm merakla peşinden sürükleyecek.”

Ecem Çalhan, Sıla karakterini ise şu şekilde tanımladı: “Yurtdışında eğitim görmüş ancak döndükten sonra kaderini yaşamak zorunda kalan bir genç kadın. Sıla, kendi seçimleri değil, onun için belirlenen yolu yaşıyor. Bu yolculukta beklemediği ve hayal bile edemediği kendi hikayesinin nasıl onun kontrolü dışında değiştiğini görecek. Doğduğu coğrafyada yazgısına boyun eğmeyi öğrenmek durumunda kalacak. Tüm bu detaylar, Sıla’yı oynamak için beni heyecanlandırıyor. Sıla için ‘ben ne hissediyorum ve Sıla olsa böyle hisseder’ şeklinde devam ettiğini ifade etti.”

Sıla’nın çok güçlü bir karakter olduğunu ve izleyicilerden harika geri dönüşler aldıklarını belirten Çalhan, bu durumun kendilerine büyük bir motivasyon sağladığını da sözlerine ekledi.

Bir Gece Masalı, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, NGM imzasıyla ekrana gelen bir dizi. Heyecan dolu yeni gelişmeleri ile her Salı akşamı atv‘de izleyiciyle buluşuyor.

Ecem Çalhan’dan ‘Bir Gece Masalı’ Hakkında Heyecan Verici Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!