1. Haberler
  2. Medya
  3. Ege Kıyılarında Gerilim Dolu Bir Aşk Hikayesi: Evcilik

Ege Kıyılarında Gerilim Dolu Bir Aşk Hikayesi: Evcilik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Kıyılarındaki Sakin Küçük Bir Otel: “Evcilik”ten İlk Fragman

Yapımını Meddah ve Sky Film’in üstlendiği, yönetmenliğini ve senaristliğini Ümit Ünal’ın yaptığı, başrollerinde ise yetenekli oyuncular; Öykü Karayel, Fatih Artman, Deniz Işın ve Nejat İşler’in yer aldığı “Evcilik” filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

İnsan İlişkilerinin ve Toplumsal Farkların Yüzleştiği Bir Gerilim

Ege kıyılarındaki huzurlu bir küçük otel olan Evcilik, hayatlarından sıkılmış genç bir çift olan Fırat ve Filiz’in yeni bir başlangıç arayışı için geldiği bir mekandır. Bu çift, oteli işleten Özkan ve ondan hayli genç karısı Aysun ile tanıştıklarında, kendilerini beklenmedik bir durumun içinde bulurlar.

Özkan ve Aysun arasında doğal ve sınırsız bir aşk vardır. İkisi birbirlerine Kınalı ve Duman gibi takma isimlerle hitap ederek, aralarındaki bağı daha da güçlendirirler. Fırat ve Filiz ise köylü çiftin bu sıcak aşkına özenir, hatta onların şivelerini eğlenceli bir şekilde taklit etmeye başlarlar. Ancak, Aysun ve Özkan bu durumu izleyince kendilerini aşağılanmış hisseder ve Evcilik, cinsel, sınıfsal ve kültürel gerilimlerin çatışma alanı haline gelir.

“EVCİLİK” Yakında Sinemalarda…

Ege Kıyılarında Gerilim Dolu Bir Aşk Hikayesi: Evcilik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!