1. Haberler
  2. Gündem
  3. Elazığ Belediyesi’nden Batı Prestij Konutları Projesine Yatırım

Elazığ Belediyesi’nden Batı Prestij Konutları Projesine Yatırım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) yönetimindeki Elazığ Belediyesi, 2023 yılı itibarıyla merkez ilçeye bağlı Hankendi Mahallesi’nde 560 dönüm alan üzerinde inşaatına başladığı Batı Prestij Konutları projesi ile dikkat çekiyor. Bu proje, içerisinde ticari alanlar, sosyal tesisler, ilk ve ortaokul, cami ve geniş yeşil alanlar barındıran toplamda 501 adet 3+1 ve 5+1 dubleks villa inşaatını kapsamaktadır.

Elazığ Belediyesi’ne ait olan Ulaşım Şirketi (EBUAŞ) tarafından gerçekleştirilen ihaleler sonucunda, projede yer alan çeşitli işlerin yapımı için FMÇ Dış Ticaret Anonim Şirketi’ne toplamda 10 milyon 310 bin TL değerinde 5 ayrı ihale verilmiştir.

BİR GÜNDE İKİ İHALE

Elazığ Belediyesi Ulaşım Şirketi (EBUAŞ), 20 Mayıs tarihinde Batı Prestij Projesi kapsamındaki 1-399 nolu konutların kazı artığı hafriyat sahasının düzenlenmesi, hafriyat ve inşaat malzemelerinin yatayda ve düşeyde taşınması, konut parsellerinin düzenlenmesi işi için ihale gerçekleştirmiştir. 21/F (pazarlık) usulüyle yapılan bu hizmet işi ihalesinin yaklaşık maliyeti 2 milyon 67 bin 750 TL olarak belirlenmiş ve ihale, 2 milyon 65 bin 500 TL’ye FMÇ Dış Ticaret Anonim Şirketi’ne verilmiştir.

Aynı gün, Batı Prestij Projesi kapsamındaki 1-399 nolu konutların kazı artığı hafriyat sahasının düzenlenmesi ile ilgili bir başka ihale daha yapılmış ve bu ihale de yine FMÇ Dış Ticaret Anonim Şirketi’ne 2 milyon 70 bin TL karşılığında verilmiştir.

HAZİRAN AYINDA ÜÇ AYRI İHALE VERİLDİ

Elazığ Belediyesi Ulaşım Şirketi, Haziran ayında Batı Prestij konutları projesi için bir gün arayla 21F (pazarlık) usulü ile iki ayrı ihale gerçekleştirmiştir. 13 Haziran’da, Batı Prestij Projesi kapsamındaki 350-400 nolu konutların temel tesviyesi, blokaj malzemesi serilmesi ve sıkıştırılması, temel iç ve yan dolgularının doldurulması işi ihalesi 2 milyon 66 bin 250 TL’ye FMÇ Dış Ticaret Anonim Şirketi’ne verilmiştir.

14 Haziran’da ise Batı Prestij Projesi’ne ait yolların ve betonarme imalatın sulanması, protokol kapsamında imal edilen at çiftliği arazisinin düzenlenmesi ve dolgu işlemlerinin yapılması işi, 2 milyon 43 bin TL’ye yine aynı firma tarafından üstlenilmiştir. 27 Haziran’da ise Batı Prestij Projesi kapsamında üretilen 350 – 425 nolu konutların inşaatına yönelik yatay ve düşeyde hafriyat, malzeme taşınması, yüklenmesi ve boşaltılması işi ihalesi 2 milyon 65 bin 500 TL’ye FMÇ Dış Ticaret Anonim Şirketi’nin kazandığı bildirilmiştir.

Elazığ Belediyesi'nden Batı Prestij Konutları Projesine Yatırım

Kaynak: Sözcü

Elazığ Belediyesi’nden Batı Prestij Konutları Projesine Yatırım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!