1. Haberler
  2. Gündem
  3. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun AKP Ziyareti ve Deprem Çalışmaları

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun AKP Ziyareti ve Deprem Çalışmaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun AKP Ziyareti

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu'nun AKP Ziyareti

AK Parti milletvekillerinin seçim bölgelerinde siyasi propaganda amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, devletin valileri de sık sık yer alıyor. Elazığ’da görev yapan pek çok vali, göreve başlar başlamaz AKP’lilerin düzenlediği etkinliklerde kendilerine yer bulmaya özen gösteriyor. Bu geleneğe uyan isimlerden biri de Elazığ’a yeni atanan Vali Numan Hatipoğlu.

Valinin AKP ile Gerçekleştirdiği Ziyaret

Vali Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı ile birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Bu ziyaret, depremin ardından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirildi.

Hatipoğlu, yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: “AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte, Malatya Kale merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aktararak, değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza destekleri ve gösterdiği yakın ilgi için içtenlikle teşekkür ederim.”

Bu ziyaret, hem Elazığ’daki depremin etkilerini azaltmak hem de bölgenin yeniden yapılandırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Vali Hatipoğlu’nun bu tür etkinliklerde yer alması, siyasi ve idari ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlıyor.

Kaynak: Sözcü

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun AKP Ziyareti ve Deprem Çalışmaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!