1. Haberler
  2. Spor
  3. Elif Karaarslan ve Orhan Erdemir’in Cinsel İlişki Skandalı

Elif Karaarslan ve Orhan Erdemir’in Cinsel İlişki Skandalı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elif Karaarslan ve Gözlemci Orhan Erdemir’in İddialı Skandalı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bünyesinde görev yapan gözlemci Orhan Erdemir ile cinsel ilişki videolarının sızdırılması, hakem Elif Karaarslan’ı gündeme taşıdı. Bu olay sonrasında, Elif Karaarslan, TFF tarafından ömür boyu men cezası aldı. Söz konusu videoda yer alan kadının Karaarslan olduğu iddiaları gündemde geniş yankı buldu.

Elif Karaarslan, videonun yapay zeka ürünü olduğunu öne sürerek, görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını vurguladı. Avukatlarının da bu asılsız iftiralarla ilgili yasal süreç başlatacağını açıkladı.

‘ŞEREFİMLE, NAMUSUMLA YAPTIM’

Yaşananların ardından Karaarslan, yönettiği bir maçtan aldığı ücreti sosyal medya üzerinden açıkladı. 90 dakika için yalnızca 200 TL aldığını belirten Elif Karaarslan, şunları söyledi:

  • “Birçok kişi hakemliği sormuş. Arkadaşlar, maç ücreti olarak 200 TL aldığınız bir durumda bu sizin mesleğiniz olabilir mi? Bu ancak hafta sonları kafa dağıtacağınız bir hobi olur ve o ücretle evinize yarım kilo peynir alırsınız; tabi yol masraflarını düşüldükten sonra cebinizde para kalırsa.”
  • “Ben bu hobiyi 4 sene federasyonda şerefimle, namusumla ve vizeli olarak yaptım. Hiçbir maça geç kalmadım, hiçbir maçın kaderini değiştirecek hatalar yapmadım, klasman yükselme koşularında başarılı oldum ve bütün sınavları geçtim. O kadar üstüme oynanmasına rağmen, başım dimdik.”

‘TORPİLİ SAYESİNDE ORADALAR’

Karaarslan, hakem ücretlerinin düşüklüğüne, yöneticilerin hakemlere yeterince değer vermemesine ve kadın hakemlerin FIFA hakemi olmalarına rağmen, gittiği maçların üst düzey olmamasına da dikkat çekti. Bu durumun kendisi ve birçok TFF hakeminin vizesini yenilemeyip dışarıdan maç yönetmesine sebep olduğunu belirtti.

“Hali hazırda yönetmeye de devam ediyoruz. Ve bu sene ne olacağını size söyleyeyim mi? Süper Lig’de sürekli hakem hatalarını konuşacağız, çünkü birçoğu torpili sayesinde oradalar. Çok fazla yetenekli hakemi, hakemlik siyasetinde kendi taraflarında olmadığı için uzaklaştırdılar.” dedi.

Kaynak: Sözcü

Elif Karaarslan ve Orhan Erdemir’in Cinsel İlişki Skandalı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!