1. Haberler
  2. Gündem
  3. Elif Karaarslan’dan Sosyal Medya Stratejisi ve Ücretli İçerik Dönemi

Elif Karaarslan’dan Sosyal Medya Stratejisi ve Ücretli İçerik Dönemi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elif Karaarslan’dan Çarpıcı Açıklama ve Yeni Adım

Elif Karaarslan'dan Çarpıcı Açıklama ve Yeni Adım

Son günlerde Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) bağlı gözlemci Orhan Erdemir ile cinsel ilişki videolarının sızdırılmasıyla gündeme gelen Elif Karaarslan, hakemlik kariyerinden ömür boyu men cezası almıştı. Ancak bu olayların ardından sosyal medya üzerindeki etkinliğini artırmaya devam ediyor.

Kısa bir süre içerisinde 500 binin üzerinde takipçi kazanan Karaarslan, bu süreçte dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Hakkında çıkan iddialar ve men cezasıyla ilgili yaptığı ilk açıklamalarda, hakemlik mesleğini özel organizasyonlarda sürdüreceğini belirtmişti. Ancak sosyal medyadaki takipçi patlamasının ardından yeni bir strateji geliştirmeye karar verdi.

ÖZEL İÇERİKLERİNİ ÜCRETLİ OLARAK PAYLAŞACAK

Son günlerde Instagram platformunun popüler hale gelen ‘abonelik’ hizmetine geçiş yaptığını duyuran Elif Karaarslan, artık özel içeriklerini yalnızca aboneleriyle paylaşacağını açıkladı. Hakemlik mesleğini bir hobi olarak gördüğünü ifade eden Karaarslan, tam zamanlı olarak sosyal medya fenomenliği kariyerine yönelmekte kararlı. Bu bağlamda, abonelerine sunacağı özel içerikler, yalnızca ayda 32.99 TL ödeyen kullanıcılar tarafından görüntülenebilecek.

Karaarslan’ın bu yeni adımı, sosyal medya dünyasında nasıl bir etki yaratacak merak konusu. Önümüzdeki günlerde paylaşacağı içeriklerle ilgili detayların da gelmesi bekleniyor.

Elif Karaarslan'dan Sosyal Medya Stratejisi ve Ücretli İçerik Dönemi

Kaynak: Sözcü

Elif Karaarslan’dan Sosyal Medya Stratejisi ve Ücretli İçerik Dönemi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!