1. Haberler
  2. Dünya
  3. Elon Musk’tan Jeffrey Epstein ve Başkanlık Seçimleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar!

Elon Musk’tan Jeffrey Epstein ve Başkanlık Seçimleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk’tan Çarpıcı Açıklamalar

ABD’nin önde gelen milyarderlerinden biri olan Elon Musk, Bill Gates ve Reid Hoffman gibi tanınmış isimlerin, Jeffrey Epstein ile bağlantılı kişilerin isimlerinin açıklanmasından kaynaklanan endişelere dikkat çekti. Musk, bu durumun gelecek ay gerçekleşecek başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın kazanma ihtimalinden duyulan korkudan kaynaklandığını iddia etti.

Musk, sosyal medya platformu X’te Tucker Carlson ile gerçekleştirdiği röportajda, kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturma suçlamalarıyla gözaltına alınarak hapiste ölen Jeffrey Epstein ve “Diddy” lakaplı rapçi ve yapımcı Sean Combs’un cinsel istismar suçlamalarıyla anılmasının, bu milyarderlerin Trump’ın zaferinden endişe duymasına yol açtığını savundu. Musk, bu bağlamda, “Bence Kamala’nın bu kadar çok destek almasının bir nedeni de Trump’ın kazanması halinde Epstein’ın müşteri listesinin kamuoyuna açıklanacak olması.” ifadelerini kullandı.

  • Musk, Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve LinkedIn’in kurucusu Reid Hoffman’ı, Epstein’ın müşteri listesinin ifşa edilmesinden korkan milyarderlerden ikisi olarak örnek gösterdi.
  • Epstein’ın suçlarına ilişkin olası video kanıtları hakkında, “Diddy ve Epstein arasında muhtemelen birkaç bin saatlik görüntü var.” şeklinde bir yorumda bulundu.

‘Trump Kaybederse Sonun Başlangıcı’

Musk, başkanlık seçimleriyle ilgili hayatına dair sorulara yanıt verirken, “Oldukça eğlenceli.” dedi. Trump’ın seçimleri kaybetmesi durumunda hapse atılacağına dair öngörülerde bulunan Musk, “Eğer Trump kaybederse, bu benim için bitiş demektir.” şeklinde bir değerlendirme yaptı.

Trump’ın neden desteklenmesi gerektiği konusunda da açıklamalarda bulunan Musk, “Benim görüşüm, eğer Trump bu seçimi kazanamazsa, bu bizim yapacağımız son seçim olacak.” dedi. Musk, Biden yönetimi altında ülkeye giren birçok göçmenin zamanla vatandaşlık kazanacağına ve bunun gelecekteki seçim sonuçlarını kalıcı olarak etkileyeceğine dair endişelerini dile getirdi.

Musk, ayrıca, Demokratların bir dönem daha iktidarda kalması halinde çok sayıda yasadışı göçmenin yasallaşacağına vurgu yaparak, “Her kararsız eyalete yüz binlerce insan yerleştirirseniz, sonuçları ne olur? Bir sonraki seçimde kararsız bir eyalet kalmayacak ve burası tek partili bir ülke haline gelecek.” ifadelerini kullandı.

Elon Musk’tan Jeffrey Epstein ve Başkanlık Seçimleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!