1. Haberler
  2. Magazin
  3. Emre Altuğ’un zor geçen 10 yılı! ‘Çok ağır depresyonlar geçirdim!’

Emre Altuğ’un zor geçen 10 yılı! ‘Çok ağır depresyonlar geçirdim!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emre Altuğ, geçtiğimiz akşam Girne’de bulunan bir otelde sahne aldı.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altuğ, “Hem dizi hem de müzik çalışmalarınız yoğun tempo içerisinde devam ediyor. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna ‘Ben bu tempoyu seviyorum. Tatil yapmak, dinlenmek bana iyi gelmiyor. 3 günden sonra sıkılıp çalışmak istiyorum.” dedi.

“DUYGULANDIM”

Geçtiğimiz gün yeni şarkısı ‘Geçiyor’un kayıtları sırasında yaşadığı duygusal anları, “Bir şarkıyı kaydederken insanın son on yılı gözünün önünden geçer mi? ‘Geçiyor’ işte.” sözleriyle paylaşan Altuğ, “Ben kayıttayken ekibimi özellikle istemiştim. Öyle bir an yakalamış arkadaşım. Son 10 yılda arka arkaya gelişen olaylarla dolu. Onlar aklıma geldi, duygulandım. Bu şarkı zor yılların mutlu sonu. Hüzünlü ama umut veren bir şarkı.” dedi.

“SIRTIMI OĞULLARIMA YASLADIM”

Basın mensuplarının ısrarı üzerine son 10 yılda yaşadıklarını anlatan Altuğ, “Boşandım. Annemi kaybettim. Dolandırıldım. Büyük bir maddi kayıp yaşadım. Ardından da babamı kaybettim. Dolayısı ile bu şarkı bana biraz bunları hatırlatıyor.’ dedi.

Basın mensuplarının “Bu süreci nasıl atlattınız?” sorusuna ise Altuğ, “Ağır oldu. Çok ağır depresyonlar geçirdim. Ben kötü günleri çok gösteren biri değilim. Beni sevenlerim ile de bu halimi ilk kez paylaşmak istedim. Beni ayakta tutan oğullarım oldu. Tek enerjim onlar. Sırtımı oğullarıma yasladım.” dedi. Röportaj sonrası sahneye çıkan Altuğ, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Emre Altuğ’un zor geçen 10 yılı! ‘Çok ağır depresyonlar geçirdim!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!