1. Haberler
  2. Spor
  3. Erik ten Hag, Fenerbahçe ile Beraberlik Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Erik ten Hag, Fenerbahçe ile Beraberlik Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag Açıklamalarda Bulundu

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında, Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Manchester United’ın teknik direktörü Erik ten Hag, Ülker Stadı’ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında önemli değerlendirmelerde bulundu.

İlk golü atmalarına rağmen maçı kazanamamış olmanın hayal kırıklığını yaşadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “İki zor maçtan çıktık. Porto ve Fenerbahçe deplasmanlarından toplamda 2 puan aldık. İlk golü atmamıza rağmen, basit bir hatadan dolayı gol yedik. Bu bizim için beklenmedik bir durumdu. 2-0’ı yapma şansını yakalamıştık, ama o fırsatları değerlendiremedik. Güzel pozisyonlar bulduk ancak sonuçta istediğimiz gibi olmadı. Bu durum bizi oldukça üzüyor,” ifadelerini kullandı.

Manuel Ugarte’nin 6 hafta aradan sonra ilk 11’de maça çıkmasının önemine de değinen 54 yaşındaki teknik adam, “Ugarte’nin, takımın oyun stilini daha iyi kavraması gerekiyor. Zamanla bu öğrenim süreci daha verimli hale gelecek. Zor bir deplasmanda 4 hücumcu ile oynamak, elbette ki kolay değildi. Ancak genel olarak takımımızın performansından ve oyuncularımızın kalitesinden memnunuz,” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin köklü bir kulüp olduğunu ve taraftar atmosferini çok beğendiğini vurgulayan ten Hag, “Fenerbahçe ile finalde karşılaşmak gerçekten harika bir deneyim olurdu. İlk yarıda topa daha fazla hakim olmamız gerektiğini düşündüm. Defansif pozisyonlarımızda, ne zaman pres yapmamız gerektiğini ayarlamak zorundaydık. Sonuç olarak, iki zorlu deplasmandan beraberlikle ayrıldık. Kazanmayı çok istedik ama buraya gelmeden önce bu maçın zorlu geçeceğini biliyorduk,” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Erik ten Hag, Fenerbahçe ile Beraberlik Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!